Lectură de 3 minute

05 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday la Vivre: reduceri de până la 90% la produse home&deco

Andra Imbrea

Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, anunță oficial data de lansare a campaniei de Black Friday. Evenimentul mult așteptat începe miercuri, 11 noiembrie.

Clienții Vivre vor avea parte de zeci de mii de produse reduse cu până la 90%. Pentru a întâmpina nevoile clienților și a livra comenzile într-un timp cât mai scurt, compania a listat o varietate de produse cu peste 50% mai mare față de cea de anul trecut și a pregătit stoc dublu în depozite.

Campania Black Friday se va desfășura simultan în cele nouă țări în care Vivre activează. Având în vedere creșterea exponențială a întregii industrii de e-commerce din acest an, compania estimează că va livra un Black Friday record, cu vânzări de peste 10 milioane de euro, respectiv o creștere de 80% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Reducerile vor fi disponibile până pe 15 noiembrie, la toate categoriile de produse de pe Vivre.ro. Anul acesta clienții pot achiziționa ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, rame foto, plante artificiale, vaze și alte obiecte decorative de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, săpunuri, geluri de duș și creme de corp de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, scaune de la 79,99 lei, precum și canapele de la 689,99 lei.

„Analizând datele și tendința de creștere, estimăm că anul acesta vom avea un Black Friday cu totul și cu totul special și că vom înregistra vânzări record, de peste 10 milioane de euro. Am început să lucrăm la strategia de marketing, stocuri, prețuri și produse încă din vară. Au fost suplimentate spațiile logistice până la 24.000 mp și am investit în noi echipamente de manipulare a mărfii pentru a automatiza pe cât posibil sistemul de împachetare și livrare al comenzilor. Totodată, din punct de vedere tehnologic, am mărit infrastructura pentru a susține un trafic de 3 ori mai mare față de recordul avut până în acest moment. Cred că suntem pregătiți din toate punctele de vedere să facem față cererii mari și să ne aliniem la nevoile clienților noștri care așteaptă cu mult interes acest eveniment” a declarat Monica Cadogan, CEO și Co-fondator Vivre.

Citeste si:
VTEX triplează echipa din România și investește 10 milioane de euro în regiune

Pentru a maximiza capacitatea de procesare a comenzilor, compania a reorganizat fluxurile interne, a suplimentat spațiile de depozitare, echipamentele de manipulare a mărfii, precum și numărul de angajați. Campania de Black Friday se va desfășura simultan, în cele nouă țări în care compania activează: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 350.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Vivre: reduceri de până la 90% la produse home&deco