Lectură de 2 minute

07 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la Spy Shop: ce echipamente de securitate vor fi reduse

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Black Friday va debuta la importatorul de echipamente de securitate, supraveghere video și sisteme fotovoltaice, Spy Shop, în 11 Noiembrie 2022. Evenimentul de reduceri se va derula pe durata a 3 zile, până în 13 Noiembrie inclusiv. 

Sursa foto: Spy Shop

În acest an sunt puse la bătaie zeci de mii de produse de securitate și nu numai. Stocul de 5 milioane de euro este format din camere și sisteme de supravgehere video și accesorii CCTV, sisteme de alarmă antiefracție, smart home, automatizări pentru porți, interfoane și videointerfoane, panouri fotovoltaice, camere auto, senzori smart, binocluri, telescoape, lunete astronomice și multe altele.

Stocarea unui număr mare de produse a fost posibilă datorită faptului că de curând a fost inaugurat noul depozit, ducând suprafața de depozitare la peste 2.000 mp, iar prețurile vor fi foarte atractive deoarece condițiile colaborarilor cu furnizorii și producătorii sunt dintre cele mai bune.

Pe lângă creșterea stocului tampon, am suplimentat numărul de personal din depozit, compania depășind astfel pentru prima dată 70 de angajați. Nu au lipsit discuțiile cu firmele de curierat pentru a crește numărul de ridicări în perioada evenimentului.

Sergiu Dăngulea, CEO Spy Shop

Ofertele și condițiile super avantajoase pentru client, mai exact tot pachetul pre și post vânzare pe care compania îl pregătește, are ca scop atât fidelizarea clienților actuali cât și atragerea unui număr important de clienți noi.

Cum cererea pentru produsele de securitate este în creștere, cei de la Spy Shop se așteaptă la un avans de 20% față de vânzările de Black Friday 2021. Anul acesta compania a diversificat și mai mult gama de produse, punând accent pe autoritatea brandului în piața si calitatea produselor de la producatori precum: Dahua, Ajax, Hikvision, Acvil, Reolink, DSC, Motorline, Paradox, Orvibo, Nice, Huawei, Sonoff, Shrack, Xiaomi, Viofo, Bresser, Vortex, Canadian Solar etc.

Adresându-se în mare parte și clienților de distribuție (instalatori și revânzători), accentul va fi pus și pe aceștia, care vor fi extra recompensați cu o perioada de Black Friday prelungită.

Citeste si:
De la mileuri bucătărie la ceas de perete cu cuc din lemn: ce au căutat românii pe eMAG în 2023
De la mileuri bucătărie la ceas de perete cu cuc din lemn: ce au căutat românii pe eMAG în 2023

Cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro în 2021, Spy Shop este unul dintre principali importatori, distribuitori si retaileri de sisteme de securitate, supraveghere video și sisteme fotovoltaice, înființat în anul 2009. Operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro și are în portofoliu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, echipamente adresate clientului final cât și partenerilor B2B. Spy Shop are o rețea de peste 2.000 instalatori parteneri prin care asigura montajul în toată țara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Spy Shop: ce echipamente de securitate vor fi reduse