Lectură de 2 minute

10 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la Sportisimo: cu ce reduceri se laudă retailerul

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Sportisimo România, retailer ceh de echipamente sportive, lansează campania de Black Friday în perioada 10-14 noiembrie.
 

Sursa foto: Sportisimo

Anul acesta, campania de Black Friday din România se desfășoară timp de cinci zile și va fi activă atât în online, pe www.sportisimo.ro, precum și în toate cele 47 de magazine fizice din țară. Pentru ediția din acest an, Sportisimo va lista peste 3.500 de modele ale brandurilor de renume Adidas, Lotto și Puma. Astfel, brandurile vedetă ale acestei campanii vin la pachet cu mii de echipamente sportive, încălțăminte, tricouri, geci de iarnă, ghete, treninguri sau accesorii ce beneficiază de discount-uri semnificative.

Așadar, campania aduce în prim plan multe surprize, dar și promoții în exclusivitate la toate produsele de la brandurile premium Adidas, Lotto și Puma, în toate cele 47 de magazine din rețea, inclusiv în e-shop. Iubitorii de sport vor găsi o gamă variată de articole sportive care să satisfacă nevoile tuturor, de la echipamente pentru sportivii experimentați, până la încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilă, atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii. În acest fel, oricine își dorește să achiziționeze produse sportive la prețuri avantajoase, perioada 10-14 noiembrie reprezintă momentul oportun.

Odată cu începerea campaniei de Black Friday, Sportisimo a inclus opțiunea de a oferi un Card Cadou. De asemenea, o altă soluție lansată recent este opțiunea Click and Collect. De acum, clienții au posibilitatea de a cumpăra online produsele preferate, ca mai apoi să le preia direct din magazinul selectat.

Maria Gheorghiță Marketing Manager Sportisimo România

Sportisimo este o rețea de magazine și e-shop din Cehia ce are ca obiect de activitate comercializarea articolelor sportive. Prezent de 7 ani în România, retailerul sportiv deține 47 magazine cu peste 450 de angajați pe piața locală și un shop online. Acesta colaborează direct cu brandurile internaționale de top și garantează cea mai bună calitate la prețuri competitive. Sportisimo a apărut în Republica Cehă în anul 1999, iar în prezent deține peste 200 de magazine la nivel internațional, din care 100+ în Cehia, 45+ în Slovacia, 40+ în România, 2 în Ungaria şi 2 în Bulgaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Sportisimo: cu ce reduceri se laudă retailerul