Lectură de 2 minute

08 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la Nemira: ce titluri au reduceri de până la 70%

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Printre surprizele și noutățile comerciale de anul acesta, de Black Friday, în perioada 10-12 noiembrie a.c, Nemira îi provoacă pe cititori să aleagă Mystery Box, un concept dedicat celor care vor să descopere noi titluri și autori. 

Sursa foto: unsplash.com

În perioada 10-12 noiembrie 2023, pasionații de lectură și supercititorii au toate motivele să își pregătească lista de cărți și să-și facă loc în bibliotecă pentru ofertele irezistibile de Black Friday. Printre surprizele perioadei se numără reduceri de până la 70% pe site la peste 500 de titluri, aproximativ 200 de pachete cu un discount de până la 60% în limita stocului disponibil, recomandări personalizate pe canalele de social media precum și un program prelungit de asistență în procesul de cumpărare prin chat-ul disponibil pe nemira.ro.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Reducerile de la miezul nopții

Vineri, 10 noiembrie, de la miezul nopții și până la 7 dimineața, cititorii sunt așteptați pe site-ul nemira.ro la un eveniment de shopping care aduce și beneficii la coșul de cumpărături pe baza unui cod de reducere.

Mystery box

Nemira adaugă un strop de mister în acest Black Friday și îi provoacă pe cititori să aleagă unul dintre cele 8 Mystery Boxes, o cutie surpriză ce conține 3 cărți alese cu atenție de echipa Nemira. lndiferent de tipul de lecturi preferate, cu siguranță există un Mystery Box potrivit opțiunilor literare variate ale cititorilor Nemira. De la thriller sau SF & F și până la volume cu povești magice de Crăciun, am ales aceste titluri cu gândul la #placerealecturii.

Mystery Box-ul Nemira este un cadou pe care fiecare cititor și-l poate face pentru sine sau pentru persoanele dragi. Pentru un plus de surpriză, fiecare cutie conține două semne de carte și două felicitări minunat ilustrate de Yanna Zosmer, de păstrat sau de oferit cuiva drag.

Beneficiile unui SUPERCITITOR

Abonații Nemira se vor bucura în această perioadă de reduceri și la coșul de cumpărături, oferte personalizate, dar mai ales accesul la promoțiile online și evenimentele de shopping înainte ca acestea să fie disponibile pentru ceilalți cumpărători.

Pentru a face tranziția de la cititor pasionat la supercititor nu este nevoie decât de abonarea la newsletter direct pe site-ul editurii.

Citeste si:
Bookster își lansează aplicație mobilă: cum funcționează
Bookster își lansează aplicație mobilă: cum funcționează

Anul acesta, Black Friday la Nemira nu este doar o ocazie de a-ți alege titlurile preferate le prețuri speciale, ci mai ales o oportunitate pentru numeroase experiențe de lectură și cadouri pentru cei dragi.

Nemira este una dintre primele edituri independente din România. A fost fondată în 1991 la București de Valentin Nicolau. Nemira traduce unii dintre cei mai populari și îndrăzneți scriitori din toată lumea, dar totodată încurajează generațiile noi și emergente de scriitori români.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Nemira: ce titluri au reduceri de până la 70%