Lectură de un minut

05 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la my Geisha: cât durează campania și ce reduceri găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, anunță lansarea campaniei BLACK FRIDAY. Vor fi cele mai mari reduceri din an, la toată gama de parfumuri, skincare, make-up și accesorii my Geisha, online și în magazine.

Sursa foto: my Geisha

Între 3 și 7 noiembrie, ai până la 40% reducere + portfard cu produse cadou și voucher.

Campania BLACK FRIDAY este valabilă online și în magazine. Fanii my Geisha din România pot comanda pe mygeisha.ro, iar comenzile internaționale se plasează pe mygeisha.com.

Cu discounturi ce ating pragul istoric de 40%, alături de cadouri și vouchere, my Geisha își dorește să depășească realizările excepționale din 2022.

După un Black Friday 2022 care ne-a depășit toate așteptările, echipa my Geisha este încrezătoare și entuziasmată pentru ceea ce va aduce ediția din 2023. Cu discounturi ce ating un prag istoric de 40%, cadouri și vouchere surpriză, ne propunem să depășim toate limitele.

Denisa Tănase, CEO my Geisha

În portofoliul my Geisha se numără branduri coreene de skincare, precum Hanskin, Shangpree, Accoje & Beaudiani, branduri premium exclusive „Made in France”, precum Pier Auge, brandul polonez vegan Stara Mydlarnia, Ebanel și, nu în ultimul rând, propriul brand de parfumerie și îngrijirea pielii: my Geisha Perfumes și my Geisha Skincare.

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenția iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum. Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 56 de magazine (România, Franța, Belgia, Italia, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Danemarca, Elveția și Republica Moldova).

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la my Geisha: cât durează campania și ce reduceri găsim