Lectură de un minut

10 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la HOMELUX: până la 90% reducere la toate produsele

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

AÈ™teptat cu nerăbdare de către toÈ›i pasionaÈ›ii de design interior, Black Friday la Homelux vine reduceri de până la 90% la toate produsele. Și asta nu e tot! ToÈ›i clienÈ›ii care cumpără în această perioadă primesc un voucher-cadou de 10% reducere valabil în februarie 2024.

Sursa foto: Homelux

Fie că visezi la o bucătărie modernă, un living elegant sau un dormitor de revistă, acum este momentul să cumperi tot ce îÈ›i doreÈ™ti pentru a-È›i transforma casa într-un cămin de vis. De la canapele È™i scaune confortabile, la covoare È™i corpuri de iluminat în tendinÈ›e, la Homelux găseÈ™ti produse de calitate, la cel mai mic preÈ› din an.

Cele mai atractive reduceri, de până la 90%, le întâlnim la categoria Corpuri de iluminat, care dispune de o gamă diversă de modele, pentru toate nevoile È™i preferinÈ›ele. Urmează categoriile DecoraÈ›iuni È™i Servire masă (până la -80%), Covoare (până la -75%) È™i Mobilier (până la -60%). Nu lipseÈ™te nici categoria Mobilier terasă, unde regăsim reduceri de până la 50% la mese È™i scaune pentru exterior, ghivece È™i jardiniere.

Alături de reducerile consistente, compania vine în întâmpinarea clienÈ›ilor săi cu o altă surpriză: un voucher-cadou de -10% valabil la cumpărături în februarie 2024.

Campania de Black Friday la Homelux se desfășoară în perioada 10-30 noiembrie 2023, pe homelux.ro È™i în magazinele fizice Homelux din BaloteÈ™ti – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma), FocÈ™ani (Str. Aleea Parc nr. 2) È™i Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

HOMELUX, magazin specializat în mobilă È™i decoraÈ›iuni, le propune clienÈ›ilor produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să îÈ™i găsească stilul de design preferat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Black Friday la HOMELUX: până la 90% reducere la toate produsele