Lectură de 3 minute

21 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la Flanco: perioada de reduceri durează șase săptămâni anul acesta

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Flanco a pregătit reduceri de Black Friday la o gamă extinsă de produse, cum ar fi, de exemplu, smartphone-uri cu prețuri care pornesc de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei sau laptopuri de la 799 lei. În acest an, campania se desfășoară în perioada 21 octombrie - 30 noiembrie, atât online, cât și în magazine.

Sursa foto: Flanco

Retailerul va actualiza periodic stocurile pe parcursul celor aproape 6 săptămâni și va adăuga produse noi în oferta de Black Friday, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei în toate cele 154 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe flanco.ro.

Astfel, vor fi disponibile, pe lângă smartphone-uri, televizoare LED, laptopuri, și mașini de spălat de la 899 lei sau espressoare de cafea cu prețuri care pornesc de la 189 lei.

La fel ca în ultimii ani, am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă de timp extinsă, astfel încât să le putem oferi clienților noștri atât șansa de a-și alege produsele dorite cu grijă și atenție, fără presiunea timpului, cât și servicii de livrare cât mai apropiate de standardul la care i-am obișnuit.

Dragoș Sîrbu, CEO Flanco

Acesta spune că trendul de extindere a perioadei de Black Friday este tot mai vizibil și în afara granițelor, la nivelul marilor retaileri internaționali.

"Pentru că în fiecare an tot mai multe magazine, business-uri și industrii se înrolează la acest eveniment de shopping, presiunea pusă pe companiile de curierat crește și, odată cu ea, și timpul de livrare promis clientului care comandă online. În ultimii ani, magazinul nostru online, www.flanco.ro, s-a aflat într-o continuă dezvoltare, atât datorită investițiilor noastre constante, cât și numărului tot mai mare de clienți care aleg să ne viziteze virtual, unde găsesc produse și mărci de top, precum și soluții inovatoare de plată, ca în magazinele noastre fizice”, a precizat Sîrbu.

Soluții de plată

Clienții Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziție o gamă variată de soluții de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Astfel, aceștia vor putea achita cumpărăturile în rate fixe, pe loc, în magazin, în până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opțiune de plată inclusiv în magazinele fizice.

Citeste si:
Flanco își schimbă denumirea. Retailerul va reamenaja toate magazinele până în 2026 
Flanco își schimbă denumirea. Retailerul va reamenaja toate magazinele până în 2026 

“Printre cele mai dorite și urmărite mărci se numără Apple, Samsung, LG, Bosch, Arctic, Beko, Philips, Tefal, Rowenta, DeLonghi. În ceea ce privește categoriile de produse, am urmărit cerințele pieței și am căutat să oferim reduceri cât mai atractive la produsele cele mai căutate: iPhone-uri și smartphone-uri Samsung, televizoare, smartwatch-uri, laptopuri, mașini de spălat, cuptoare și plite incorporabile, espressoare de cafea, aspiratoare care oferă un plus de mobilitate, precum cele verticale și roboții de aspirare, chiar trotinete electrice”, a mai precizat Sîrbu.

Retailerul păstrează și în această perioadă de vârf opțiunile diverse de livrare, disponibile în cursul anului. Astfel, clienții care fac cumpărături online pot alege între livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locații Easybox ori chiar varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale rețelei naționale.

În plus, clienții pot profita, dacă este cazul, de cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piața electro-IT – de 45 de zile.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 109 orașe ale României.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Flanco: perioada de reduceri durează șase săptămâni anul acesta