Lectură de 3 minute

02 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la Fashion Days: când începe și cât durează campania de reduceri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Black Friday 2023 la Fashion Days începe pe 6 noiembrie dimineața, între 6:30 și 7:30, și se încheie pe 12 noiembrie, la finalul zilei. Detalii mai jos legate de campania de anul acesta.

Sursa foto: unsplash.com

Robert Berza, CEO Fashion Days, precizează că vor fi cele mai multe reduceri din an, reduceri de până la 80%. Aceasta adaugă că peste 70% din produse vor avea cele mai bune prețuri din an. În total, peste 2 milioane de articole vor fi la reducere.

„Credem că vom avea cu 11% mai multe comenzi și venituri în creștere cu 20%”, a precizat Robert Berza.

Clienții Fashion Days vor avea acces la o ofertă extrem de generoasă, cu produse pentru femei, bărbați și copii de la peste 700 dintre cele mai cunoscute branduri. Valoarea stocului disponibil atinge un nou record de 280 de milioane de lei, oferind cele mai multe reduceri din an.

Clienții sunt încurajați să opteze pentru livrarea în cele aproape 4000 de lockere easybox din țară, deschizându-și astfel ușa către surprizele zilei. Fashion Days apelează la responsabilitatea fiecărui client de a elibera cu promptitudine lockerele, astfel încât și alții să se poată bucura de comenzile plasate de Black Friday cât mai rapid. De asemenea, pentru cei mai activi clienți Fashion Days, există posibilitatea de a primi banii înapoi în cont în doar 30 de minute de la predarea produselor returnate, simplificând procesul de retur și oferind o experiență de shopping fără stres.

Black Friday are în acest an, conform studiului Kantar, premisele pentru a fi un record absolut pentru shoppingul online de fashion, iar rețeta noastră e atât cunoscută clar de client, cât și una de succes: majoritatea produselor au cele mai bune prețuri din ultimele 365 de zile și două treimi dintre comenzi ajung la cumpărători până în weekend. Pentru volumele formidabile generate de acest festival de cumpărături, românii pur și simplu nu au o ofertă mai bună, atât la nivel de livrare și retur, cât și pentru branduri de top la prețuri unice în an.

Robert Berza, General Manager Fashion Days

Fashion Days a consacrat Black Friday ca unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, iar în acest an se pregătește pentru al doilea Black Friday sub umbrela serviciului Genius, care aduce oferte exclusive și transport gratuit în cele patru aplicații ale sale.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Clienții abonați Genius se pot loga și pe Fashion Days cu contul lor eMAG pentru a beneficia de -10% reducere extra la selecția dedicată Genius, având astfel ocazia de a face extra economii. În plus, Genius Family oferă oportunitatea de a invita gratuit pe cineva drag să se bucure de aceleași beneficii, pe conturile proprii.

Clienții care au Wallet pe eMAG se pot loga cu contul eMAG pentru a-și activa serviciul Dressing Room, cu care au posibilitatea de a plăti în 4 rate fără dobândă. De asemenea, sunt sute de mii de români care au deja serviciul Wallet/Dressing Room activ, dar pentru a-l folosi în acest Black Friday este necesară salvarea cardului de debit în contul de client.

Câteva dintre ofertele de neratat în Black Friday 2023

  • Jachete – de la 99,99 lei
  • Bocanci & ghete – de la 149,99
  • Pantofi sport – de la 99,99
  • Genți – de la 69,99

Brandurile cu cele mai mari discount-uri de Black Friday 2023:

  • Până la - 55%: Levi's, Karl Lagerfeld, Guess
  • Până la - 53%: Puma
  • Până la - 45%: Calvin Klein Jeans, Nike
  • Până la - 43%: Hugo, Columbia
  • Până la - 40%: UGG, Tommy Jeans

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Fashion Days: când începe și cât durează campania de reduceri