Lectură de 2 minute

31 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la Altex: când începe campania și ce reduceri sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex dă startul campaniei de Black Friday pe 2 noiembrie și va dura 3 săptămâni, având reduceri la diferite categorii de produse în fiecare săptămână. 

Sursa foto: Altex

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria băuturi, copii, gătit & veselă. Laptopurile, telefoanele, tabletele și smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria gaming, mobilier și bricolaj. Categoria beauty, curățenie, electrocasnice mici și mari, dar și categoriile de vehiculele electrice, sport și voiaj vor vor avea prețurile reduse de până la 40%. Televizioarele și produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 20%.

Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care se înscriu ȋn campania de Black Friday și să își creeaze liste cu produse favorite.

Cele 3 etape Black Friday 2023:

  • Val 1: oferte valabile între 2 noiembrie - 8 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 9 noiembrie - 15 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile între 16 noiembrie - 22 noiembrie

Catalog BF Altex_2-8.11 by Armand Iliescu on Scribd

De asemenea, clienții pot alege achiziția produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Altex: când începe campania și ce reduceri sunt puse la bătaie