Lectură de 3 minute

09 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday de vară la Altex: ce produse vor avea reduceri de 50%

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex a pregătit oferte semnificative la o gamă variată de produse în cadrul campaniei de vară Black Friday, care va începe pe 10 august. Până pe 16 august, clienții vor putea achiziționa mii de articole cu un discount de până la 50%, disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din întreaga țară, cât și online, pe platformele altex.ro și mediagalaxy.ro. În plus, cumpărătorii care folosesc aplicația Altex se bucură de startul campaniei cu două ore mai devreme, de la ora 07:00 dimineața.

Sursa foto: Altex

Cele mai mari reduceri sunt înregistrate la produsele din gama de băuturi și cafea, de până la 50% iar articolele din categoria mobilier, sanitare și bricolaj au un discount chiar și de până la 40%. Electrocasnicele mari și produsele de climatizare pot fi comandate cu reduceri de până la 35%. De asemenea, articolele din categoria de entertainment & gaming, telefoane, tablete și smartwatch-uril au reduceri de până la 30%, alături de gama de electrocasnice mici, menaj și categoria de anvelope și electronică auto.

La achiziționarea produselor din gama de laptopuri, PC-uri, monitoare și imprimante, cumpărătorii vor avea parte de reduceri de până la 30%. Articolele pentru copii au reduceri de până la 30%, în timp ce cosmeticele și produsele pentru îngrijire personală au un discount de până la 25%. În ceea ce privește categoria de televizoare, audio-video și foto, aceasta înregistrează reduceri de 20% în timpul campaniei de Black Friday de Vară. De asemenea, în perioada 10-16 august, produsele de tip vehicule electrice și sport au reduceri de până la 20%.

Toate comenzile efectuate pe website sau în aplicația Altex vor beneficia de transport gratuit, cu excepția produselor de mari dimensiuni și băuturi.

Exclusiv online, clienții pot opta pentru servicii de finanțare, la orice produs, cu rate fixe și dobândă începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și de 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Altex Travel se alătură campaniei cu reduceri semnificative la pachetele de călătorie. În perioada 10-16 august, Altex Travel propune clienților o ofertă exclusivă pentru vacanță, sejur de 7 nopți, all inclusive, în Hurghada, Egipt, cu zbor charter din București, tarif începând de la 389 euro/persoană. Alternativ, clienții pot alege un sejur de 7 nopți, all inclusive, în Antalya, Turcia, cu zbor charter din București, începând de la 389 euro/persoană. Black Friday de Vară începe joi, 10 august 2023, la ora 07.00, în aplicația Altex, și de la ora 09.00 online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro, dar și în rețeaua națională de magazine Altex & Media Galaxy. Campania de Black Friday de Vară se încheie pe data de 16 august 2023, la ora 23.59.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday de vară la Altex: ce produse vor avea reduceri de 50%