Lectură de 2 minute

05 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday cât vezi cu ochii: Reduceri record la Optiblu, Optiplaza și O51

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Din 1 noiembrie, Optical Investment Group (OIG), deținătorul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, a lansat cea mai așteptată campanie de shopping a anului prin care pune la dispoziția românilor ochelari de soare și rame pentru ochelari de vedere, cu până la 90% mai ieftine. 
 

Sursa foto: Optiblu

Astfel, prin BLACK FRIDAY CÂT VEZI CU OCHII, retailerul de optică medicală din România oferă cele mai mari reduceri din an, în toate magazinele sale, la mai mult de 250 de mii de produse.

Campania se desfășoară în cele 100 magazine ale lanțului, din 30 orașe din România, cât și în magazinele online, optiblu.ro și optiplaza.ro, inclusiv aplicațiile mobile, unde clienții pot alege produse de la peste 100 branduri renumite. În ofertă se găsesc ochelari de soare Polaroid de la 10,5 lei, rame Guess de la 89.7 lei, rame HUGO de la 164.7 lei sau ochelari de soare Jimmy Choo de la 269 lei. Pe lângă cele enumerate mai sus, printre cele mai populare mărci care vor fi prezente în ofertă se numără, Ray Ban, Tom Ford, Dolce & Gabanna, Christian Dior, Tommy Hilfiger, Furla, Moschino, Carolina Herrera, Fossil, Carrera și multe altele.

În această campanie am mărit miza și suntem gata să oferim reduceri și oferte fără precedent: de aceea am ridicat procentul discounturilor până la 90%. Pentru evenimentul din acest an previzionăm o creștere a vânzărilor cu peste 20% în comparație cu perioada corespunzătoare a anului precedent.

Alina Bistreanu, Chief Executive Officer al OIG

Optical Investment Group pune la dispoziția clienților săi metode diverse de plată pentru a facilita achiziția, precum oferte de creditare de până la 24 de rate, până la 12 rate fără dobândă cu cardurile de credit sau plata în 3 - 4 rate fără dobândă, cu cardul de salariu.

În plus, pentru cei care aleg să cumpere online, retailerul oferă transport gratuit, indiferent de valoarea achiziției.

Optical Investment Group, cel mai mare retailer de optică din România, deținut de fondul de investiții Innova Capital, are peste 700 de angajați în sedii și în magazine. Compania deține un lanț de 100 magazine în 30 orașe din țară, sub umbrela a trei branduri renumite: 78 de magazine OPTIblu, 20 magazine Optiplaza și 2 magazine premium, sub numele O51, acestora adăugându-se magazinele și aplicațiile online optiblu.ro si optiplaza.ro. Cifra de afaceri a companiei a fost în anul 2022 de 32 milioane euro.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday cât vezi cu ochii: Reduceri record la Optiblu, Optiplaza și O51