Lectură de 3 minute

14 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday 2023 la Spy Shop: ce reduceri au sistemele de securitate puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Spy Shop a dat drumul super evenimentului de reduceri Black Friday din acest an. Această ocazie de a achiziționa produse de securitate de cea mai înaltă calitate și gadgeturi tehnologice la prețuri de neratat are loc în intervalul 3 – 30 noiembrie, perioadă în care prețurile unor produse sunt reduse cu până la 80%.

Sursa foto: Spy Shop

Într-o lume în care siguranța și tehnologia se împletesc din ce în ce mai mult, Spy Shop se distinge prin ofertele exclusive. Cu o gamă diversificată de peste 50.000 de echipamente de securitate și supraveghere, compania oferă reduceri atractive la foarte multe dintre acestea.

Clienții vor găsi camere de supraveghere de interior și de exterior, sisteme de alarmă inteligente, soluții pentru casă inteligentă, accesorii CCTV, panouri fotovoltaice, videointerfoane și automatizări pentru porți, camere auto, gadget-uri spy, telescoape, binocluri și multe altele. Astfel, este o oportunitate de a investi în siguranța și confortul tău la cele mai accesibile prețuri ale anului 2023.

Compania Spy Shop are parteneriate solide cu branduri de top din industria de security, cum ar fi Hikvision, Dahua, IMOU, Ajax, DSC, Paradox, Reolink, Huawei, TP-Link, Motorline, Canadian Solar, Pulsar, Bresser și multe altele.

Sunt puse la bătaie în jur de 100.000 camere de supraveghere video și accesorii CCTV, 10 containere cu panouri fotovoltaice, 5000 kit-uri de supraveghere video, 15.000 sisteme de alarmă antiefracție, 15.000 de automatizări pentru porți, 1500 videointerfoane, 1500 camere auto și mii de echipamente optice (binocluri, telescoape, microscoape, telemetre etc.).

Categoriile de produse care se află în topul preferințelor consumatorilor și anul acesta vor fi:

  • Camerele de supraveghere wired și wireless
  • Sistemele de alarmă smart
  • Panourile fotovoltaice
  • Camerele auto și gadget-urile
  • Automatizările pentru porți

Campania de Black Friday se va desfășura atât pe site-ul www.spy-shop.ro, cât și în locațiile fizice: showroomurile din Timișoara și Cluj Napoca, unde se pot vedea și fizic o parte dintre produsele disponibile în ofertă.

Pentru acest an, Spy Shop se așteaptă ca în perioada campaniei de Black Friday să vândă de cel puțin 3 ori mai mult decât într-o lună obișuită, având în vedere stocurile și prețurile pe care le vor avea clienții la dispoziție, în valoare totală de peste 5 milioane de euro.

Citeste si:
Decathlon își modernizează magazinele cu ajutorul inteligenței artificiale: retailerul a folosit colectarea de date ca instrument strategic
Decathlon își modernizează magazinele cu ajutorul inteligenței artificiale: retailerul a folosit colectarea de date ca instrument strategic

Pregătirile au început încă din vară: strategia, acțiunile de marketing, achiziția de produse, testarea site-ului și packaging-ul. S-a avut în vedere fiecare detaliu pentru o organizare cât mai bună a celui mai mare eveniment de vânzări din an.

Având o capacitate de depozitare mărită și un sistem logistic automatizat și bine pus la punct, compania Spy Shop este pregatită să ofere o experiență de cumpărături aproape de perfecțiune în cadrul Black Friday 2023. Clienții au la dispoziție multiple metode de plată, înclusiv în rate fără dobândă prin TBI.

Spy Shop are o cifră de afaceri de peste 18 milioane de euro în 2022. Având o experiență ce depășește 15 ani, compania oferă o impresionantă selecție de peste 50.000 de produse specializate în securitate și supraveghere video.

Spy Shop oferă consultanță și suport tehnic gratuit la nivel național, dar și multiple metode de plată (inclusiv în rate), asigurându-se totodată că toate comenzile ajung rapid la clienți. De asemenea, dispune de un centru de service pentru rezolvarea rapidă a problemelor cu produsele aflate în garanție.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2023 la Spy Shop: ce reduceri au sistemele de securitate puse la bătaie