Lectură de un minut

04 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday 2022 la my Geisha: cât durează campania și ce reduceri sunt

Cristina Marin

Abonează-te pe  

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, anunță lansarea campaniei Black Friday. Vor fi cele mai mari reduceri din an, la toată gama de parfumuri, skincare, make-up & accesorii my Geisha, online și în magazine. Între 4 și 8 noiembrie, ai 25% reducere la orice produs, gift box surpriză și un voucher cadou, la orice achiziție. 

Sursa foto: my Geisha

Campania Black Friday este valabilă online și în magazine. Fanii my Geisha din România pot comanda pe mygeisha.ro, iar comenzile internaționale se plasează pe mygeisha.com.

Magazinele my Geisha din România și Europa sunt răspândite în 11 țări, cu peste 56 de magazine -> România, Franța, Belgia, Italia, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Danemarca, Elveția și Republica Moldova.

În portofoliul my Geisha se numără branduri coreene de skincare, precum Shangpree, Accoje & Beaudiani, branduri premium exclusive ”Made in France”, precum Pier Auge, brandul polonez vegan Stara Mydlarnia, Ebanel și, nu în ultimul rând, propriul brand de parfumerie și îngrijirea pielii: my Geisha Perfumes și my Geisha Skincare.

Brandul my Geisha și-a început povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Belgia, Italia, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Danemarca, Elveția și Republica Moldova).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2022 la my Geisha: cât durează campania și ce reduceri sunt