Lectură de 2 minute

09 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020: reduceri de 80% la sisteme de securitate și supraveghere video pe magazinul online SpyShop

Angela Alexandru

Spy Shop, magazin online specializat în produse de securitate și supraveghere video, anunță că va desfășura campania de reduceri de Black Friday, în perioada 13 - 15 noiembrie. Produsele selectate vor avea discounturi care ajung și până la 80%.

Magazinul Spy Shop, specializat în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare, va pune la dispoziție aproximativ 1000 de produse de Black Friday. Spy Shop se asteaptă la o creștere de peste 50% a volumului tranzacționat în perioada Black Friday față de anul trecut și o creștere a traficului pe site-ul propriu de până la 100%.

Sunt recomandate la fel ca în fiecare an abonarea la newsletter pentru a primi din timp ofertele și crearea unui cont pe site pentru a reduce din timp atunci când se efectuează comanda.

Printre cele mai căutate produse de-a lungul timpului și cele pentru care va exista și în această perioadă un interes crescut sunt camerele de supraveghere și accesoriile CCTV, sistemele de alarmă antiefracție, videointerfoanele, automatizări pentru porti și uși garaj, sistemele smart home, gadget-urile spy și optice (binocluri, telescoape, microscoape, nightvision etc.). Printre brandurile de top cu cele mai bune reduceri se numără Dahua, Hikvision, DSC, Paradox, Reolink, Vstarcam, Slinex, Nice, Motorline, Orvibo, Dinsafer, Bresser, Vortex si Pulsar. 

„Anul acesta și investițiile pentru pregătirea evenimentului au fost mai mari, atât bugetul de marketing cât și costurile cu logistica și stocurile. Ne așteptăm la o creștere susținută a vânzărilor în perioada Black Friday atât datorită ofertelor foarte bune pe care le vom avea, cât și datorită contextului care favorizează cumpărăturile online în perioada aceasta.” a declarat Alex Jivan, Marketing Manager Spy Shop.

Citeste si:
Gebrüder Weiss România: În 2020 pandemic, serviciul de livrări la domiciliu a avut cu 123% mai multe expedieri

“Ne așteptăm ca numărul comenzilor să crească cu peste 50% și în același timp valoarea coșului să fie mai mare față de anul trecut. Totodată, conform trendului din acest an, credem că numărul plăților online să fie de aproximativ trei ori față de anul trecut.”, a completat acesta.

Piața sistemelor de securitate este pe un trend ascendent, favorizat și de comportamentul oamenilor care s-a schimbat în acest an, mulți din aceștia migrând spre cumpărăturile online. Anul 2020 a fost de bun augur pentru Spy Shop, companie care se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% față de anul trecut când a încheiat cu o cifră de 30 milioane lei. Tot în acest an compania a deschis cel mai mare showroom din țară dedicat echipamentelor de securitate și a crescut capacitatea depozitului cu 50%.

Spy Shop este unul dintre principalele magazine online de sisteme de securitate și supraveghere video, înființat în anul 2009. Operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro și are în portofoliu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, echipamente adresate clientului final cât și partenerilor B2B, instalatori și distribuitori.

Citeste si:
Grupul Rewe ajunge al doilea cel mai mare retailer alimentar din Europa, cu afaceri de 75 de miliarde de euro
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020: reduceri de 80% la sisteme de securitate și supraveghere video pe magazinul online SpyShop