Lectură de 2 minute

11 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020: reduceri de 15% la cadourile experiențale pe Complice.ro

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

De Black Friday, Complice.ro, business online de cadouri și recompense experiențiale, va avea reduceri de 15% la pachetele cadou de experiențe. 

În ultimele 6 luni, Complice.ro a completat portofoliul de produse și cu experiențe online, adaptate nevoilor de distanțare fizică, dar și de conectare inter-umană.

Campania de Black Friday desfășurată de Complice.ro va avea loc începând de vineri, 13 nov, ora 00.00, până duminică, 15 noiembrie, ora 23.59.

Complice.ro va oferi reduceri de 15% la pachetele FlexiBox, pachetele flexibile de cadouri experiențiale lansate în luna octombrie. Pachetele FlexiBox oferă posibilitatea destinatarului de a-și alege experiența dorită, dintr-o selecție de peste 20 de idei, din domenii diferite (de la driving, adrenalină, romance, gourmet, relaxare etc), atât online, cât și offline.

"Acest concept de experiențe oferă mai multă flexibilitate, astfel încât cel ce oferă un asemenea cadou nu poate da greș, chiar dacă nu este sigur care sunt preferințele destinatarului. Deja, în prima lună de la lansare, interesul față de cadourile de experiențe FlexiBox a crescut rapid. Ne așteptăm ca acestea să fie bestsellere și în perioada următoare, având în vedere sezonul sărbătorilor în care, în ciuda contextului pandemic, oamenii își doresc să fie alături de cei dragi prin gesturi și cadouri inedite", a precizat Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Complice.ro este un magazin online specializat în cadouri experimentiale și memorabile, care concentrează peste 120 de idei creative - portofoliul de experiențe este orientat atât către zona de dezvoltare personala, de surprize romantice, cât și spre segmentul experiențelor pentru persoanele care iubesc adrenalina sau spre zona de business.

Vânzările pentru inițiativele de reward și recognition specifice segmentului B2B au crescut cu peste 20%, pe fondul muncii de acasă, față de perioada similară a anului trecut. Astfel, valoarea medie s-a dublat în primele nouă luni ale anului, arată datele magazinului online de cadouri experiențiale, Complice.ro - poți citi mai multe despre asta aici.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020: reduceri de 15% la cadourile experiențale pe Complice.ro