Lectură de un minut

10 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020: Libris.ro scade prețurile la peste 300.000 de titluri în limba română

Angela Alexandru

Pe Libris.ro, Black Friday ca la carte 2020 aduce reduceri de până la 87% la 300.000 de titluri în limba română și în limba engleză. Un stoc de peste 1 milion de volume este pregătit în cadrul celei mai extinse campanii de Black Friday desfășurate vreodată de o librărie online.

Campania Black Friday ca la carte 2020 este activă pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore. 

Reducerile vor fi aplicate la volume din toate categoriile: Noutăți din beletristică, Bestselleruri, Cărti pentru copii, Cărti în limba Engleză, eBook-uri la un click distanță, Cărți de dezvoltare personală, Memorii celebre și Jocuri numai bune pentru antrenat minți, pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. 

Pe lângă stocuri, echipa Libris.ro a pregătit un landing page dedicat, unde iubitorii de lectură vor regăsi titlurile incluse în campanie, grupate după reducerea aplicată.

Ca și anul trecut, comenzile vor fi expediate în maximum 3 zile de la plasare, astfel încât volumele preferate să nu se lase așteptate de cititorii nerăbdători.

Citeste si:
NEPI începe campania de Paște în 17 centre comerciale din țară: clienții pot câștiga vouchere cadou

De asemenea, echipa Libris.ro va asigura asistență tehnică non stop în perioada campaniei și servere dedicate. 

"Anul acesta includem în campania Black Friday ca la carte un număr record de titluri, peste 300.000. Am pregătit stocuri consistente, peste 1 milion de volume așteaptă să fie expediate către pasionații de lectură. Estimăm o creștere de 30% față de campania anterioară de reduceri de Black Friday, în linie cu dinamica vânzărilor înregistrate în tot parcursul anului, când publicul s-a orientat către carte pentru a-și menține un tonus psihic ridicat", a spus Laura Țeposu, CEO și cofondator Libris.ro. 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020: Libris.ro scade prețurile la peste 300.000 de titluri în limba română