Lectură de 3 minute

09 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020 la Bottega Verde: reduceri de până la 78% la cosmetice naturale

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

BottegaVerde.ro, magazin online cu produse de îngrijire din Italia, dă startul cumpărăturilor pentru cadourile de Crăciun și anunță campania de Black Friday cu reduceri de până la 78%. Retailerul de produse de îngrijire se așteaptă la vânzări mai mari cu 40-50% față de 2019.

Magazinul online BottegaVerde.ro a înregistrat o creștere de 38% a vânzărilor față de aceeași perioadă din anul precedent până la sfârșitul lunii octombrie.

“În perioada stării de urgență, ponderea categoriei produselor de îngrijire personală a fost majoritară. Concomitent, am putut observa o scădere a ponderii categoriilor precum make-up, parfumuri și a altor accesorii. Pe perioada verii, structura ponderilor a revenit la valorile obișnuite. Vânzările produselor din categoria de protecție solară s-au menținut la valorile de anul trecut, fără creșteri semnificative, cum s-a întâmplat în cazul altor categorii de produse.” relatează Alexandru Diaconu, Antreprenor - Bottega Verde România.

Crește cererea pe piața cosmeticelor naturale

Deși 2020 a fost un an cu totul neobișnuit, pe fondul schimbării comportamentului consumatorilor, magazinul BottegaVerde.ro înregistrează și anul acesta o creștere de 40-50%.

“În 2018, Bottega Verde România a înregistrat venituri de aproximativ 1 milion de euro şi un profit de 5-7%. În anul 2019 am înregistrat o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro și estimăm că acest trend de creștere cu 50% se va menține și anul acesta“, a completat Alexandru Diaconu.

BottegaVerde.ro a creat în laboratoarele din Italia produse cu efect dezinfectant care protejează pielea de deshidratarea provocată de utilizarea repetată a dezinfectanților cu conținut ridicat de alcool și au introdus și un dezinfectant de suprafețe pentru a oferi clienților protecție și siguranță împotriva virusului. În plus, deși a fost o adevărată provocare, din cauza condițiilor actuale, BottegaVerde.ro a lansat în pandemie trei game noi. Printre acestea se numără și Linfa di Vite, o gamă inovatoare cu produse de îngrijire cu extract de viță de vie pentru tenul matur, dezvoltată în urma unor lungi ani de cercetare în laboratoarele din Italia.

Black Friday în pandemie cu reduceri de până la 78% la Bottega Verde

“Black Friday este o campanie-semnătură pentru noi, deoarece ne-am lansat în anul 2015, chiar în ajun de Black Friday. Anul acesta preconizăm vânzări mai mari cu 40-50% față de 2019. Din experiența anilor anteriori, am înțeles faptul că Black Friday a devenit un moment perfect pentru alegerea cadourilor de sărbători. Anul acesta vom oferi clienților noștri reduceri de până la 78%. În premieră de Black Friday, vom include și cea mai nouă gamă lansată, Avena e Prebiotico, cu o reducere de până la 76%, dar și gama cea mai îndrăgită de către clienții noștri, Vaniglia Nera“, declară Alexandru Diaconu.

Black Friday prinde tot mai mult contur în zona de cosmetice și produse de îngrijire, deoarece se află în perioada ce precede cumpărăturile de sărbători. Cu această ocazie, tot mai mulți români aleg să cumpere cadourile de Crăciun, dar și produsele neperisabile necesare sărbătorilor, de Black Friday.

Citeste si:
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit

Bottega Verde are un istoric de peste 45 ani în industria produselor cosmetice create din ingrediente naturale. Prezent în România din 2015, cu un magazin online, anul acesta BottegaVerde.ro preconizează o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, în creștere cu aproape 50% față de anul 2019.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020 la Bottega Verde: reduceri de până la 78% la cosmetice naturale