Lectură de un minut

01 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Black Friday 2019 incepe de astazi pe Altex

Abonează-te pe  

Retailerul Altex va incepe campania de Black Friday incepand de astazi, 1 noiembrie si va dura pana pe 4 decembrie, noteaza Economica.net

ALTEX Romania va incepe Campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie, atat online cat si in magazinele fizice Altex si Media Galaxy, conform unui comunicat postat de aceeasi sursa.
"La ALTEX si MEDIA GALAXY clientii nu mai trebuie sa astepte curierul, ci pot cumpara direct din magazine de unde pot sa plece pe loc cu propusele dorite", transmite compania potrivit careia campania va dura pana pe 4 decembrie. "Un aspect important de care am tinut cont este asigurarea consultantei si experientei placute cu produsele asigurate de colegii din magazine. Cu ajutorul lor, clientii pot fi siguri de alegerile pe care le vor face incepand cu 1 noiembrie, beneficiind totodata pe loc de produsele dorite la cele mai atractive preturi", spune Edvin Abdulachim, director comercial ALTEX Romania.
In ceea ce priveste oferta de produse din campanie, retailerul nu da detalii despre stocurile pregatite, dar anunta reduceri la categorii precum telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, gaming. De asemenea, in acest an, au inclus in oferta si produse din categorii noi precum cosmetice, anvelope si piese auto, bricolaj, produse pentru copii si nu numai.
sursa foto: captura Altex.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2019 incepe de astazi pe Altex