Lectură de 3 minute

10 Jul 2020 - Știri și Noutăți

BizTool.ro, webinar gratuit: cum faci o strategie online integrată pentru a-ți crește vânzările în mediul digital

Andra Imbrea

Pe fondul pandemiei de coronavirus și a stării de urgență, multe afaceri tradiționale au luat calea digitalului. Printre acestea se numără magazinele offline care au înțeles că trebuie să aibă o prezență online pentru a rămâne în atenția clienților.

Pentru noii antreprenori digitali din ecommerce, dar și pentru cei mai experimentați dintre ei, marți, pe 14 iulie, începând cu ora 10:30, are loc un nou webinar gratuit BizTool.ro & start-up.ro despre cum te ajută o strategie online integrată să-ți crești vânzările în mediul digital, alături de Mădălina Stănescu, consultant în digital marketing și fondatorul agenției Optimized.

Aveți acces gratuit la acest webinar intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro, marți, 14 iulie. Colegii de la start-up.ro și BizTool.ro continuă să ofere sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori, mai ales după perioada tulbure din ultimele luni, cu o nouă serie a webinariilor sub umbrela BizTool.romarketplace-ul de servicii powered by start-up.ro.

Ce dorești să știi despre implementarea campaniilor PPC sau despre strategia de marketing.? Întreabă AICI și primești răspuns marți, 14 iulie, de la ora 10:30.

Webinar gratuit BizTool.ro, marți, 14 iulie, de la ora 10:30

Odată ajuns în online, ai nevoie de mai multe resurse pentru ca afacerea ta să fie conformă - vorbim aici despre prevederile regulamentului GDPR privind datele pe care le poți strânge de la clienții sau vizitatorii tăi, iar despre acest aspect am discutat într-un alt webinar recent BizTool.ro, pe care îi poți urmări aici.

Citeste si:
foodpanda lansează pandamart, magazine proprii pentru cumparături rapide, cu livrare în 30 de minute

Dacă ți-ai lansat un magazin online nu trebuie să neglijezi, însă, nici partea de promovare și beneficiile pe care o strategie integrată online le au asupra creșterii vizibilității tale și a vânzărilor.

Detalii va oferi în webinarul BizTool.ro de marți, 14 iulie, începând cu ora 10:30, Mădălina Stănescu, fondatorul agenției de performance marketing Optimized, singura din România specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Bing Ads etc) pentru ecommerce.

Mădălina are peste 12 ani experiență în domeniul ecommerce și paid advertising, este consultant în digital marketing și până să fondeze agenția, a lucrat pentru Google România, unde a devenit Trainer Certificat Google, susținând peste 100 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate.

La vârsta de 24 de ani, Mădălina a ales calea antreprenoriatului și a cofondat un magazin online cu jucării și produse pentru copii, 3Pitici, care este acum printre principalele magazine online din segmentul jucării și articole pentru cei mici.

Citeste si:
MerchantPRO: Decembrie 2020, record în eCommerce. Cea mai mare comandă, de peste 40.000 de euro

În prezent, oferă consultanță în Growth Marketing pentru Google EMEA și în egală măsură conduce Optimized.

Printre temele abordate alături de ea se numără:

  • ce este o campanie PPC (pay-per-click): cum se face, de ce să apelezi la ea
  • beneficiile unei strategii online integrate pentru companii mici
  • optimizarea ratei de conversie
  • ce au de făcut companiile mai mari în această perioada, magazinele online medii/mari, ce noutăți au avut platformele de marketing în această perioadă (Google, Facebook).

Mădălina și-a propus să aducă rezultate pentru companiile și magazinele online care își doresc să se dezvolte, concentrându-se în special pe PPC marketing, dar și pe consultanță pentru afacerile care deja au o echipă de marketing, dar au nevoie de un refresh în strategia și modalitățile de promovare plătită.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  BizTool.ro, webinar gratuit: cum faci o strategie online integrată pentru a-ți crește vânzările în mediul digital