Lectură de un minut

18 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Bergenbier lansează în România Fresh 0.0, un nou mix de suc de fructe cu bere

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Bergenbier lansează, în premieră în România, Fresh 0.0, cel mai nou mix de suc de fructe cu bere 0,0% alcool. Noul sortiment nu conține alcool și este disponibil în două variante: cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine.

 

Brandul Fresh 0.0 va beneficia de o campanie de comunicare integrată, sub conceptul „Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta''. Campania de lansare a produsului include și un spot TV, o campanie în mediul digital și o serie de evenimente.

Fresh 0.0 - un nou mix de suc de fructe cu bere

Brandul este disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 250 ml, nu conține alcool și are 25 kcal/100 ml.

Vara 2021 ne aduce prima dintr-o serie de lansări de produse noi pe care Bergenbier S.A le pregătește. Odată cu brandul Fresh 0.0, ne diversificăm portofoliul de produse “mai mult decât bere” și pregătim astfel terenul pentru lansarea, în perioada următoare, a unor alte inovații. Mixurile de bere și berile aromatizate au în ultimii ani o tendință de creștere, în condițiile în care se observă o preferință mai mare a consumatorilor pentru acest segment.”, a declarat Mihai Voicu, director general al Bergenbier.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Bergenbier deține o fabrică de bere la Ploieşti şi o reţea de distribuţie naţională.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bergenbier lansează în România Fresh 0.0, un nou mix de suc de fructe cu bere