Lectură de 2 minute

29 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Bere cu gust de pepene? Ciuc Radler lansează patru noi varietăți de arome 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ciuc Radler vine cu o nouă inovație la nivel de produs și lansează un gust inedit, de vară: Pepene și Coacăze Negre. Brandul își completează astfel portofoliul actual, care include alte trei varietăți: Lămâie și Lime, Zmeură și Lămâie, Vișină și Lămâie. Sortimentul de Pepene și Coacăze Negre are un gust ușor, echilibrat și ideal pentru o zi caldă de vară – cu doar 29 kcal/100ml.

Sursa foto: Ciuc Radler

“Avem mare încredere în noua variantă – Pepene și Coacăze Negre, care a fost imediat îndrăgită de către consumatori, înca din etapa de testare. Suntem atenți la nevoile consumatorilor și asta se vede atât în produsele pe care le lansăm, cât și în modul în care alegem să le comunicăm”, a declarat Sharon Annette, Marketing Director HEINEKEN România.

Ciuc a început să comunice în 2023 pe platforma "Ia-ți doza de fun". Noua comunicare Ciuc Radler a fost vizibilă încă din luna aprilie și va continua pe parcursul verii. Campania este una integrată, cu o prezență 360 la nivel de touch points, de la TV, digital, OOH, radio, până la comunicare cu creatorii de conținut și prezența la Electric Castle, alături de activări speciale și promoții in magazine.

Ciuc Radler, prezent de mai bine de 10 ani pe piața locală, face parte din portofoliul HEINEKEN România. Fiind unul dintre jucătorii reprezentativi în categoria Flavored beer, brandul surprinde în permanență consumatorii cu inovații de produs și de ambalaj, fiind caracterizat prin varietate la nivel de portofoliu, respectiv: Pepene & Coacăze negre, Lămâie și Lime, Zmeură și Lămâie & Vișină și Lămâie – toate prezente în segmentul de 0.00% alcool, alături de varianta Lămâie și Lime 1.9% alcool. Ciuc Radler® susține consumul moderat de alcool și a creat o sortimentație potrivită pentru toate momentele din zi, având un aport caloric redus, fără coloranți și fără conservanți artificiali.

HEINEKEN este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken, grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, compania este prezentă în peste 70 de țări, cu peste 80.000 de colegi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bere cu gust de pepene? Ciuc Radler lansează patru noi varietăți de arome