Lectură de 2 minute

18 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Benvenuti a inaugurat un nou magazin în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cel de-al 47-lea magazin Benvenuti din țară (și al 6-lea din capitală) s-a deschis marți, 17 octombrie, în București Mall. Situat la etajul 1 al centrului comercial, cu o suprafață de 160 mp, acesta și-a intampinat primii clienti într-un decor classy și o atmosferă rafinată, aducând în prim plan cele mai noi colecții de încălțăminte și marochinarie ale brandului, dar și cele ale unora dintre cele mai în vogă mărci de lifestyle ale momentului.
 

Sursa foto: Benvenuti

Diversitatea și calitatea sunt cuvintele cheie când vine vorba despre colecțiile Benvenuti. În noua locație din București Mall, clienții vor descoperi un mix perfect echilibrat între brandurile disponibile exclusiv în magazinele Benvenuti, precum Luca di Gioia, Solo Donna, TheZeus, Enzo Bertini, dar și mărci internaționale recunoscute la nivel global, precum: Converse, Skechers și Pierre Cardin - asigurându-se astfel că fiecare vizită în magazin este o experiență completă și satisfăcătoare pentru clienți.

Mai mult, în cadrul magazinului Benvenuti este disponibilă o selecție variată de produse de curățare și întreținere pentru încălțăminte și articole de marochinărie, dar și un serviciu gratuit de lărgire pus la dispoziția celor care au nevoie de mici ajustări de măsură pentru articolele de încălțăminte.
Toate produsele disponibile în noul magazin Benvenuti pot fi descoperite și în magazinul online https://www.benvenuti.com/ro.

Adrian Câzu, director de dezvoltare Benvenuti, vine la retailArena2023. Dacă vrei să afli mai multe despre magazinele Benvenuti, dar și când se va da startul campaniei de Black Friday, înscrie-te AICI.

Magazinul Benvenuti București Mall este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar accesul se poate face foarte facil atât de la intrarea principală a centrului comercial dinspre Calea Vitan, cât și din parcările exterioare, subterane si supraterane.

Compania Benvenuti a fost înființată în anul 2004 fiind, în prezent, unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din Romania. Compania operează în prezent o rețea de 47 de magazine sub brandul Benvenuti si 9 magazine multibrand Enzo Bertini.

Citeste si:
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Benvenuti a inaugurat un nou magazin în București