Lectură de un minut

23 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Bebe Tei își consolidează centrul de distribuție din București într-o clădire nouă, după ce a închiriat 10.000 mp în parcul industrial Metav

Angela Alexandru

Grupul Tei, care cuprinde rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, a închiriat un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătrați în parcul industrial Metav din nordul Bucureştiului pentru amenajarea unui depozit semiautomat, tranzacție intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerințelor clientului (built-to-suit), a cărei livrare este programată în primul trimestru al anului viitor. Poziționat în interiorul orașului, parcul industrial Metav răspunde unei nevoi în creștere a retailerilor de a scurta lanțul de aprovizionare către magazine și de a eficientiza procesul de livrare către clienții online.

Depozitul va fi unul semiautomat, multifucţional, menit să deservească atât business-ul online, cât și cel tradițional al Grupului Tei.

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, cele două companii care operează lanțurile Farmacia Tei și Bebe Tei realizând în 2019 o cifra de afaceri cumulată de aproximativ 200 de milioane de euro, cu un efectiv de 850 de angajați.

Brandul Bebe Tei a fost înfiinţat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei, plecând de la ideea comercializării produselor pentru bebeluşi. De-a lungul celor 8 ani, gama de produse a ajuns să acopere nevoile întregii familii, iar în prezent magazinele Bebe Tei comercializează peste 25.000 de produse, iar portofoliul Farmaciei Tei conţine peste 35.000 de produse.

Citeste si:
Element Group cumpără un nou teren în Pitești, pentru dezvoltarea logistică

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul Industrial, înfiinţat în urmă cu peste 15 ani și a intermediat în ultimii trei ani contracte de închiriere cu o suprafaţă de aproximativ 100.000 de metri pătraţi. 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bebe Tei își consolidează centrul de distribuție din București într-o clădire nouă, după ce a închiriat 10.000 mp în parcul industrial Metav