Lectură de un minut

06 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Batiste a lansat o nouă gamă de șampon uscat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Batiste a lansat un nou șampon uscat, menit să mențină părul fresh și cu volum chiar dacă este vorba despre o persoană activă, căreia îi place sportul, spre exemplu.  

Sursa foto: Batiste/ Facebook

Noile șampoane 24H Active și 24H Fresh Dry sunt alimentate de tehnologia Batiste, activată prin transpirație și atingere. Aplicat înainte de activitatea fizică, este conceput pentru a elibera rafale de sfere de parfum atunci când un utilizator transpiră sau își atinge părul pentru a-l menține proaspăt, scrie CosmeticsBusiness.

Batiste a transmis că a creat produsele pentru a satisface cererea după ce a descoperit, prin intermediul sondajelor efectuate de consumatori, că 44% dintre femei au evitat să se antreneze pentru a-și salva părul.

Cheia noii game de șampon uscat 24H constă în tehnologia activată prin transpirație și atingere. Odată pulverizate pe păr, capsulele parfumate se activează în momentul atingerii părului.

Batiste a fost lansat în 1970 ca un răspuns de marcă la utilizarea pudrei de talc pentru a curăța părul și a prelungi timpul dintre spălări. În 1980, Batiste a fost descoperit de industria modei mai largă, iar în 1990, era o soluție obligatorie printre stilițtii de succes de pe podiumurile britanice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Batiste a lansat o nouă gamă de șampon uscat