Lectură de 3 minute

11 Mai 2022 - Știri și Noutăți

BaseLinker începe un parteneriat cu eMag Marketplace

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

BaseLinker, unul dintre cei mai importanți jucători din e-commerce, a încheiat un parteneriat cu eMag Marketplace. Prin acest parteneriat comercianții care activează pe platformă își pot centraliza activitatea pe o singură interfață. De asemenea sellerii își pot lista rapid produsele și menține actualizate toate ofertele și stocurile atât pe eMAG Marketplace, cât și în magazinul propriu sau pe alte marketplace-uri, fără instalarea unui software dedicat.

Comenzile primite pe platforma eMAG Marketplace sunt procesate rapid, alături de celelalte comenzi plasate pe alte canale de vânzare pe care comercianții le utilizează.

Integrarea unui magazin online cu eMAG Marketplace prin intermediul BaseLinker permite atât importul comenzilor de pe eMAG Marketplace cât și listarea ofertelor provenite din magazinul online, cu doar câteva click-uri. De asemenea, acest parteneriat permite integrarea cu mai multe companii de curierat și automatizarea activităților de procesare repetitive, precum emiterea și printarea AWB-urilor sau a facturilor.

Noile funcționalități

Integrarea magazinului online cu eMAG este complet automatizată și adaptabilă la particularitățile fiecărui business. BaseLinker oferă integrare bidirecțională cu eMAG, ceea ce permite importul comenzilor, cât și listarea ofertelor bulk provenite din produsele din Baselinker, cu doar câteva click-uri.

Integrarea cu modulul eMAG permite:

• Importul de comenzi din toate conturile eMAG în panoul BaseLinker

• Comenzi de expediere către un magazin online

• Listarea bulk pe eMAG pe baza produselor dintr-un depozit conectat la sistemul BaseLinker (poate fi un depozit al magazinului online, un depozit al wholesalerilor, un depozit BaseLinker sau un sistem ERP)

Citeste si:
Unul dintre cei mai mari producători de ambalaje din România vrea să se extindă în Europa Centrală și de Est
Unul dintre cei mai mari producători de ambalaje din România vrea să se extindă în Europa Centrală și de Est

• Gestionarea de bază a ofertelor

• Sincronizarea stocurilor

Până la finalul lunii mai, comercianții pot testa gratuit serviciul, folosind codul EMAG60 în formularul de înregistrare. Sellerii prezenți pe eMAG Marketplace pot beneficia de o ofertă exclusivă și de suport dedicat pentru integrarea afacerii cu BaseLinker atât online cât și telefonic sau pe email.

,,Parteneriatele de tipul celui pe care îl avem cu platforma eMAG susțin planurile antreprenorilor care să accelereze dezvoltarea business-ului atât local, cât și internațional. Deciziile de business scalabile pe termen lung, dar și o creștere sănătoasa atât pe verticală, cât și pe orizontală sunt susținute prin inovație și procese automatizate, care elimină acțiunile repetitive - fie că vorbim de listarea produselor, sincronizarea stocurilor sau de procesarea comenzilor - și care permite magazinelor online să crească sănătos într-o piață din ce în ce mai competitivă”, declară Ruxandra Geantă, Co-CEO BaseLinker România.

Cum funcționează o integrare BaseLinker cu un marketplace?

Prin BaseLinker poate fi configurat un flux automat pentru procesarea comenzilor descărcate din diverse surse (site-uri, marketplace-uri, etc). În funcție de sursa comenzii, pot fi configurate diverse acțiuni automate, precum:

• Generarea automată a AWB-urilor, facturilor și a avizelor de însoțire, precum și printarea acestora;

• Trimiterea informațiilor către depozit pentru pregătirea produselor;

• Redirecționarea documentelor către marketplace-uri, clienți, depozit, etc ;

• Menținerea unei comunicări active cu clienții prin SMS / e-mail prin utilizarea unor template-uri dedicate în funcție de fiecare condiție (status comanda, status AWB, etc).

Integrarea BaseLinker cu un marketplace funcționează într-un proces, precum:

• Conexiune API

• Stabilirea unei conexiuni cu Inventory (al magazinului online)

• Transfer de date (încărcare de produse cu maparea corespunzătoare categoriilor)

• Sincronizare în timp real între toate platformele

• Acceptarea si onorarea comenzilor

BaseLinker s-a lansat în România în 2021 cu obiectivul de a deveni o solu'ie pentru automatizarea proceselor magazinelor online care implică mai multe servicii. BaseLinker este un serviciu de tip SaaS, disponibil prin intermediul unei pagini web și nu este necesară instalarea unui software dedicat. Acesta poate fi accesat prin intermediul oricărui browser 24/7, fără să fie condiționat de anumite cerințe de sistem.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  BaseLinker începe un parteneriat cu eMag Marketplace