Lectură de un minut

02 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compus din patru campanii tematice, secvențiate pe fiecare trimestru, Marțea Mastercard intră în cea de-a doua etapă și aduce cashback automat pentru tranzacții efectuate la toate supermarketurile și magazinele alimentare, atât fizice, cât și online, în fiecare zi de marți a săptămânii. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Astfel, în perioada 2 aprilie – 25 iunie 2024, posesorii de carduri Mastercard se pot bucura de cumpărături alimentare mai avantajoase prin cashback de 10% direct pe cardul Mastercard înscris în program, pentru tranzacții efectuate în zilele de marți, la plățile de minimum 100 lei, în limita a 15 lei per tranzacție și 50 lei per card, per campanie.

Până în prezent, programul a înregistrat o popularitate sporită, cu 53.500 de carduri înregistrate la data de 1 aprilie, din care 74% au primit cashback. Plățile de taxe și impozite au cumulat 58%, în timp ce plățile de utilități au reprezentat 42% din plățile efectuate marți.

A doua jumătate a anului este dedicată plăților efectuate în locații fizice din afara României (2 iulie – 24 septembrie) și plăților online (1 octombrie – 31 decembrie). Deținătorii de carduri Mastercard eligibile, emise de instituțiile financiare eligibile conform regulamentului, pot accesa cashback-ul gratuit, prin înscrierea cardului pe priceless.com/marti. Odată ce posesorul își înscrie cardul pe platformă, va putea participa automat la toate campaniile ulterioare din program.

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Conexiunile Mastercard acoperă peste 210 țări și teritorii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard