Lectură de 2 minute

18 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Băneasa Shopping City introduce colecțiile de primăvară-vară 2024

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

S-au lansat noile colecții de primavară-vară’24 în Băneasa Shopping City, însă nu oricum, ci sub umbrela „The Wardrobe Project”, un proiect nou, lansat în premieră, ce se desfășoară în exclusivitate în incinta centrului comercial din nordul capitalei.

 

Sursa foto: Baneasa Shopping City

În perioada 21 – 31 martie, centrul comercial se transformă într-un portal care îmbină stilul, eleganța și inspirația de shopping, prin experiențe menite să ghideze vizitatorii în universul de fashion al Băneasa Shopping City, având în focus articole din noile colecții recent lansate în magazine . Astfel, ultimele 10 zile ale acestei luni vor fi dedicate proiectului „The Wardrobe Project”, în cadrul căruia vor avea loc o serie de evenimente dedicate clienților.

Prin intermediul „The Wardrobe Project” cei care vor trece pragul centrului comercial sunt invitați să pașească într-un spațiu al modei, curatoriat de stiliști și pasionați de fashion, pentru a participa la workshopuri și sesiuni educative de styling.

De asemenea, clienții vor beneficia de tombole cu premii și discounturi speciale la magazinele partenere pe toată durata activării, dar în special de inspirație pentru outfituri fresh, în ton cu noile tendințe ale acestui sezon.

Proiectul se va lansa printr-un eveniment, iar acțiunile ce vor urma, vor face subiectul unor întâlniri cu stiliști și lideri de opinie din domeniul modei, care vor împărtăși din cunoștințele lor și vor oferi sfaturi bazate pe experiența acumulată în domeniu. De asemenea, vor expune în cadrul spațiului special amenajat, o serie de ținute ce vor purta semnătura lor, pentru a exemplifica și inspira totodată, atât în mediul online, cât și în cel offline, persoanele din comunitatea lor, clienți ai Băneasa Shopping City.

Sesiunile de styling, tombolele cu premii, discounturile speciale oferite de magazinele partenere în perioada activarii și inspirațiile pentru outfituri aferente diferitelor teme de fashion, vor putea fi accesate la set-up-ul „The Wardrobe Project”, în intervalul 21-31 martie.

Centrul comercial Băneasa Shopping City poate satisface şi cele mai exigențe dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial acomodează de asemenea o zonă impresionantă pentru divertisment, Cineplexx Băneasa.

Citeste si:
Dyson deschide un magazin de prezentare într-un mall din Capitală
Dyson deschide un magazin de prezentare într-un mall din Capitală
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Băneasa Shopping City introduce colecțiile de primăvară-vară 2024