Lectură de un minut

12 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Balenciaga și Crocs lansează saboții crocuri cu toc

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Balenciaga a lansat în parteneriat cu Crocs un nou model de pantofi, saboții stiletto cu toc care vin în diverse culori. Casa de modă de lux din Paris a creat alături de Crocs saboți în încercarea de a îmbina confortul cu stilul, scrie USA TODAY.

Brandul a dezvăluit parteneriatul cu Crocs pentru colecția sa de primăvară din 2022. Saboții cu toc și-au făcut loc în linia vestimentară printre halatele extravagante, trenciurile croite clasic și gențile de mână din piele. Este pentru a doua oară când Balenciaga și-a unit forțele cu marca de încălțăminte confort, prima colaborare dintre cele două fiind în 2017.

Deși nu este clar care este prețul unei astfel de perechi, o colaborare anterioară dintre casa de modă de lux și marca Crocs costa circa 600 de lire sterline. Mai mult, în locul logo-ului iconic de crocodil de pe niturile pantofului, noul design este semnat cu marca brandului de lux.

Utilizatorii de pe rețelele sociale au avut reacții împărțite. Astfel, în timp ce unii au criticat noua colaborare dintre Balenciaga și Crocs, alții au primit entuziasmați noul model și s-au arătat interesați de achiziționarea unei perechi. În plus, producătorul și DJ-ul Diplo și-a anunțat colaborarea cu brandul Balenciaga, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Deși marca de încălțăminte Crocs nu este recunoscută pentru moda avangardistă, colaborarea cu branduri de lux poate indica o popularitate pentru promovarea confortului și tendința culorilor vii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Balenciaga și Crocs lansează saboții crocuri cu toc