Lectură de un minut

25 Sep 2017 - Știri și Noutăți

AVON Cosmetics implineste 20 de ani de activitate in Romania

Abonează-te pe  

Avon a sarbarorit doua decenii de cand este prezent pe piata din Romania si de cand face parte din viata femeilor prin produse cosmetice si de infrumusetare. Aniversarea a fost facuta pe 21 septembrie, in cadrul unui eveniment special, alaturi de invitati speciali.

Pe parcursul celor douazeci de ani de activitate, compania s-a facut remarcata prin campanii sociale cum ar fi lupta impotriva violentei domestice sau a cancerului la san.

La evenimentul aniversar a fost prezenta una dintre ambasadoarele Avon, Anca Serea Sina dar si alte personalitati care sustin marca: Andreea Marin, Andreea Ibacka, INNA, Tily Niculae. Insa, invitatul special al serii a fost Sheri McCoy, CEO AVON, pentru prima oara prezenta in Romania.

Una dintre noutatile serii a fost lansarea unei noi aplicatii care ajuta in alegerea nuantei corespunzatoare de ruj. Inovatia lucreaza prin scanarea unei bucati din materialul purtat, iar ulteror se alege automat nunanta potrivita cu imbracamintea.

In seara de 22 septembrie s-au anuntat si alte noutati in portofoliul Avon. Astfel:

  • gama Fragrance o sa aiba un parfum nou, Eve Duet cu arome care pot fi personalizate; se lanseaza pe 28 septembrie.
  • mark lanseaza un ruj lichid Liquid Lip disponibil in 20 de nuante, cu primer incorporat, disponibil atat mat cat si lucios; se lanseaza pe 19 octombrie.
  • la skin care Avon anuna un produs inovator - Anew Infinite Effects pentru efect de anti-imbatranire; se lanseaza pe 19 octombrie.
  • colectia capsula cuprinde elemente vestimentare si accesorii in texturile si vizualurile care au consacrat brandul LANA; se lanseaza pe 9 noiembrie.

Sursa foto facebook Avon Space.

Citeste si:
Avon România oferă 20.000 de dolari către UNICEF și alte 4 tone de produse de igienă persoanelor afectate de războiul din Ucraina
Avon România oferă 20.000 de dolari către UNICEF și alte 4 tone de produse de igienă persoanelor afectate de războiul din Ucraina
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AVON Cosmetics implineste 20 de ani de activitate in Romania