Lectură de un minut

24 Jun 2019 - Știri și Noutăți

AVINCIS lanseaza trei sortimente din gama VILA DOBRUSA cu eticheta noua

Abonează-te pe  

AVINCIS, producatorul de vinuri premium din Romania, lanseaza, din iunie, trei dintre cele cinci vinuri din gama AVINCIS VILA DOBRUSA cu o noua eticheta: cupajul rosu Merlot & Negru de Dragasani, cupajul alb Pinot Gris, Tamaioasa Romaneasca & Feteasca Regala si Rose - Cabernet Sauvignon.

Etichetele, concepute grafic de editura Baroque Books & Arts si ilustrate de Cristiana Radu, reflecta, prin joc si culoare, specificul domeniului de la Dragasani: traditia, natura, familia, modernitatea, arta oenologica si basmul.

Noile vizualuri oglindesc perfect cine suntem noi, intr-o maniera moderna si ludica, dar si cu accent pe traditie. Tot ce cuprinde eticheta veti regasi si in viata reala pe domeniul Vila Dobrusa, unde producem aceste vinuri de calitate, dar la preturi accesibile si care se gasesc in lanturile de retail din intreaga tara. Gama AVINCIS VILA DOBRUSA este companionul potrivit la orice ora si la orice tip de eveniment in familie, iar noile etichete spun aceasta poveste a simturilor, in care verdele odihnitor al padurii si al frunzelor de vita se impleteste cu respiratia binefacatoare a Oltului si cu viata neprihanita a animalelor care se bucura si ele de domeniul Vila Dobrusa. Toate aceste elemente reprezinta o sursa valoroasa de inspiratie in crearea vinurilor AVINCIS VILA DOBRUSA”, a declarat Andreea Micu, asociata a cramei AVINCIS.
Vinurile din gama AVINCIS VILA DOBRUSA pot fi gasite in hypermarket-urile Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Real, Selgros, dar si online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AVINCIS lanseaza trei sortimente din gama VILA DOBRUSA cu eticheta noua