Lectură de un minut

27 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Auchan Romania si ALTEX Romania lanseaza un proiect pilot in premiera pe piata romaneasca de retail 

Abonează-te pe  

Primul shop-in-shop Altex a fost deschis pe 21 noiembrie, in Auchan Galati.

Auchan Romania si ALTEX Romania demareaza un proiect pilot in care zona electro-IT se transforma intr-un concept shop-in-shop unde ALTEX - liderul pietei romanesti de retail electro-IT aduce cele mai bune produse si servicii electro-IT pentru clientii hipermarketului si pentru locuitorii din zona interesati de tehnologie si de produsele de profil.

Acest proiect pilot va facilita accesul clientilor Auchan la o experienta de cumparare completa: gama variata de produse, servicii de calitate si expertiza specialistilor ALTEX in domeniul electro-IT, prin intermediului unui nou concept de inside-store ALTEX integrat intr-un hipermarket Auchan, concept care va fi testat, pentru inceput, in trei locatii Auchan cu profiluri diferite: Galati, Ploiesti si magazinul din Bucuresti, Drumul Taberei.
Suntem bucurosi sa demaram acest parteneriat cu ALTEX Romania printr-un proiect pilot shop-in-shop in 3 magazine si suntem convinsi ca expertiza si leadership-ul Altex pe piata electro-IT ne vor ajuta sa raspundem si mai bine nevoilor clientilor Auchan, printr-o excelenta complementaritate a parcursului alimentar cu cel nealimentar. Prezenta fizica a unui specialist electro-IT intr-un hipermarket, in premiera in Romania, este parte a conceptului de marketplace fizic Auchan pe care il initiem din dorinta de a oferi solutii si parcursuri cat mai inovatoare, utile si atractive pentru clienti.", declara Ionut Ardeleanu Director, General Auchan Romania.
„In calitate de lider al pietei electro-IT din Romania, ALTEX a fost intotdeauna un pionier care a explorat noi canale si solutii care sa faca tehnologia accesibila romanilor si sa imbunatateasca permanent experienta de cumparare pentru client. Prin intermediul acestui proiect pilot vom oferi clientilor o noua experienta, beneficiind de expertiza consultantilor ALTEX, care vor fi alaturi de clienti cu sfaturi si detalii despre produse, cu solutii adecvate stilului lor de viata si bugetului disponibil.”, afirma Dan Ostahie, CEO ALTEX Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan Romania si ALTEX Romania lanseaza un proiect pilot in premiera pe piata romaneasca de retail