Lectură de 2 minute

10 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Auchan Retail Romania si Oney Bank au lansat aplicatia de plati mobile Well.com

Abonează-te pe  

Auchan Retail Romania lanseaza impreuna cu Oney Bank aplicatia de mobil unica in Romania, Well.com, prin care se poate face plata fie cu autentificare biometrica - cu amprenta - fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR.

Auchan devine astfel primul comerciant din Romania care implementeaza aceasta tehnologie in magazinele sale.

Utilizatorii aplicatiei care opteaza pentru plata cu autentificare biometrica nu sunt nevoiti sa foloseasca nici cardul si nici telefonul, in timp ce plata este extrem de sigura, foarte rapida si comoda, datele ramanand doar pe telefonul clientului.

Aplicatia este disponibila pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android si iOS, impreuna cu orice card de debit sau de credit Mastercard sau VISA emis in Romania si poate fi descarcata din App Store sau din Google Play Store, dar si de pe site-ul propriu.
Preocupati de imbunatatirea experientei la cumparaturi a clientilor nostri, atat online cat si offline, am lansat, in 2015 casele rapide – unde scanarea este realizata de personalul nostru, iar plata – cash sau card – in mod independent, de catre clienti. A urmat, in 2017, implementarea, in premiera, a caselor inteligente - self checkout, care permit clientilor derularea rapida si autonoma a intregului proces. Astazi, aducem in Romania, alaturi de partenerii de la Oney Bank, o noua solutie bazata pe tehnologie de top – plata validata cu amprenta, disponibila alaturi de cea prin cod QR. Ne dorim ca aceste schimbari sa fie utilizate si apreciate de clientii nostri, sa le simplifice parcursul de cumparare in magazinele noastre si sa ii ajute sa castige timp.” a declarat Tiberiu Danetiu, Director Client si Inovatie Auchan Retail Romania.
In prima faza, aplicatia va fi disponibila doar clientilor din magazinele Auchan Militari si Auchan Drumul Taberei, la casele rapide, urmand ca in scurt timp sa fie disponibila si clientilor magazinului Auchan Cotroceni, la casele rapide si la casele de tip self-check-out.
Oney Bank face parte din Holdingul francez Auchan, reprezentand divizia financiar-bancara a grupului. La nivel mondial Oney Bank este prezenta in 11 tari cu un portofoliu de peste 9 milioane de clienti carora le pune la dispozitie produse financiare, solutii de plata si asigurari variate. In Romania, Oney Bank este prezenta cu 50 de birouri in magazinele Auchan si Leroy Merlin.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan Retail Romania si Oney Bank au lansat aplicatia de plati mobile Well.com