Lectură de un minut

28 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Auchan Retail Romania a deschis primul magazin de proximitate din Cluj

Abonează-te pe  

Magazinul MyAuchan Vivido, cu o suprafata de vanzare de 450 de metri patrati, este situat pe strada Alexandru Vaida Voievod, numarul 16. Orarul de functionare este de la 7.30 la 22.00, de luni pana duminica.

Noul magazin aduce formatul de proximitate MyAuchan mai aproape de locuitorii Clujului oferindu-le o noua experienta de cumparaturi si propunand o gama de 4000 de produse alimentare si nealimentare, precum si servicii suplimentare de plata a utilitatilor si Coffee corner.

Universul gastronomic pe care clientii il vor descoperi in noua locatie din Cluj reuneste produse preparate pe loc, salate, legume si fructe proaspete, produse bio, produse de bacanie, bauturi, lactate, mezeluri, carne proaspata, produse de cofetarie si panificatie proaspat coapte.

’’Auchan este de mai bine de 11 ani alaturi de clujeni prin cele doua hipermarketuri din oras, iar astazi avem bucuria de a inaugura si primul nostru magazin de proximitate MyAuchan din Cluj! Magazinul MyAuchan Vivido vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din proximitatea locuintei, a locului de munca sau in drum spre casa. Respectand experienta noastra in retail si aducand elementele distinctive Auchan, primul nostru magazin de proximitate din Cluj vine mai aproape de clienti sai, pe care ii asteptam sa descopere o sortimentatie vasta si adaptata, intr-o ambianta placuta si familiara ’’ – Ioana Tosa, Director Regional Auchan Romania.

Prin deschiderea magazinului MyAuchan din Cluj, Auchan Romania ajunge la un numar de 20 de magazine MyAuchan la nivel national: 15 magazine in statii Petrom in cadrul partenariatului Auchan Romania si OMV Petrom si 5 magazine MyAuchan independente - 3 in Bucuresti, 1 in Craiova si incepand din 28 februarie, 1 in Cluj,

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan Retail Romania a deschis primul magazin de proximitate din Cluj