Lectură de 3 minute

23 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Auchan remodelează două magazine de tip hiper discount. Ce beneficii vor avea clienții în primele zile de lansare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Auchan remodelează două magazine sub un nou concept, de tip hiper discount. Hipermarketurile Auchan Ploiești (din 23 martie) și Auchan Timișoara Calea Șagului (din 28 martie) devin Auchan Discount și propun clienților o ofertă comercială de până la 15.000 produse, cu prețuri mici zi de zi, prin care clienții pot economisi și mai mult. 

 

 

Sursa foto: Auchan

Noul concept Auchan Discount răspunde tuturor puterilor de cumpărare, oferind consumatorilor un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, cu un important accent pus pe articole marca Auchan, la cel mai bun raport calitate-preț, produse fabricate în România și nu numai.

Astfel, aprox. o treime din gama magazinului este reprezentată de produse marca Auchan și mărci exclusive.

Pentru a oferi prețuri și avantaje și mai bune consumatorilor, cele două magazine în concept Auchan Discount fac economii importante de costuri prin reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice și reducerea costurilor de transport.

De asemenea, sunt reduse investițiile în decorațiuni și publicitate, iar produsele sunt aprovizionate și manipulate, pe cât posibil, la palet și bax, fiind utilizat un mobilier adaptat.

Suprafața de vânzare a hipermarketului rămâne identică în urma remodelării, în schimb, pentru a eficientiza costurile și pentru a ușura parcursul de cumpărături, structura raioanelor a fost modificată, iar anumite categorii de produse sunt amenajate la nivel de palet.

În plus, clienții Auchan Discount pot face cumpărături și pe auchan.ro, iar acestea pot fi ridicate din magazin prin serviciul Click&Collect ori din parcarea hipermarketului, de la Auchan Drive.

Gama de servicii este completată, în baza cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, de serviciul gratuit de închiriere unelte pentru casă și grădină, precum și de cele de colectare a uleiului alimentar uzat, pet, aluminiu și sticlă.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii

În cadrul Auchan Discount, clienții beneficiază permanent de 5% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la peste 3000 de produse Auchan și mărci exclusive, precum Cosmia, Actuel, Qilive, Selecline, OneTwoFun, InEXTENSO sau Airport.

Pentru celelalte mărci din gamele de produse proaspete, băcănie, îngrijire personală și a casei, produse pentru bebeluși, clienții au reducere de 3% pe loc la fiecare 3 produse achiziționate, până la data de 30 aprilie.

În primele zile de lansare, clienții ambelor magazine beneficiază și de 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la întregul coș de cumpărături, suplimentar reducerilor și promoțiilor deja existente, în anumiți termeni și condiții(*).

(*)Beneficiul se acordă în limita a 500 de lei bonus/tranzacție pentru maxim 3 tranzacții per client efectuate în perioada promoției. Oferta nu se aplică pentru taxa verde și produsele din categoria tabac.

Auchan România are în portofoliu 344 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 305 magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 290 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, cu o gamă largă de produse şi un concept de discount responsabil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan remodelează două magazine de tip hiper discount. Ce beneficii vor avea clienții în primele zile de lansare