Lectură de un minut

04 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Auchan prezent de 12 ani in Romania

Abonează-te pe  

Auchan marcheaza 12 ani de prezenta in Romania, ocazie cu care lanseaza o campanie comerciala ampla in toate hipermarketurile sale.

In perioada 3 - 23 octombrie 2018, hipermarketurile Auchan isi asteapta clientii intr-o atmosfera de sarbatoare si cu o multitudine de surprize. Avand mesajul “Marea aniversare – 12 ani de preturi imblanzite”, campania aduce in prim plan traditia Auchan de a veni in intampinarea consumatorilor cu produse la un raport calitate-pret deosebit.

Special pentru aceasta actiune a fost adusa o gama larga de produse bio, produse care functioneaza cu un consum redus de resurse, produse din materiale reciclate, precum si o varietate de plante - toate menite a-i ajuta pe consumatori sa aiba o atitudine responsabila fata de familiile lor, fata de mediul inconjurator si bineinteles fata de bugetul lor.
O alta zona de interes este cea dedicata marcilor partenere ale filmului "Romania neimblanzita" – parte a proiectului de responsabilitate sociala pe care Auchan Retail Romania l-a gandit ca un dar pentru romani in anul centenarului.
Clientii vor gasi in magazinele Auchan, de-a lungul bulevardului preturilor, produse la preturi excelente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan prezent de 12 ani in Romania