Lectură de un minut

28 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Auchan organizeaza a opta editie Targul de Ceai si Cafea

Peste 300 de sortimente de ceai si cafea, locale si internationale, sunt prezente la raft in toate hipermarketurile Auchan, anunta retailerul printr-un comunicat.

 

In perioada 22 ianuarie – 4 februarie 2020, Auchan organizeaza in toate cele 33 de hipermarketuri din tara cea de-a opta editie a Targului de Cafea si Ceai.

Clientii vor putea regasi la raft si in zonele special amenajate peste 300 de sortimente de cafea, cappuccino, ceai, precum si o gama variata de accesorii pentru prepararea si servirea acestor bauturi. Mai mult, intreaga oferta este disponibila si in magazinul online. 

Citeste si:
Auchan introduce în magazinul online pachete de cumpărături predefinite
 
Oferta de cafea din acest an cuprinde aproape 200 de articole acoperind
  • toate tipurile de cafea – macinata, boabe, capsule si instant. Gama specializata cuprinde atat articole de origine (Columbia, Brazilia, Etiopia, Kenia,etc.), cat si blended, atent selectionate din cele mai importante soiuri: arabica si robusta. Indiferent de preferinte, atat pasionatii, cat si amatorii vor putea regasi la Auchan si cafea decofeinizata, espresso, dar si produse aromatizate.
  •  gama de ceai, aceasta cuprinde atat articolele traditionale, precum ceaiurile de fructe, de plante, negru, verde si alb, cat si o serie de produse speciale precum ceaiuri functionale (digestive, de detoxifiere, relaxare, etc.), ceaiuri eco si capsule de ceai concepute pentru a fi utilizate in espressoare.
 
 
Ca in fiecare an, evenimentul se adreseaza tuturor iubitorilor de cafea si ceai, reunind atat produsele vedeta ce nu trebuie sa lipseasca din casa, precum si o serie de articole trend-setters, respectiv noile aparitii pe piata, toate la preturi speciale pentru aceasta ocazie.
 
 
 
30% din sortiment este reprezentat de noutati.
 
 
Pentru o experienta completa in cadrul targului, clientii sunt asteptati si cu o gama complexa de accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului si a cafelei, printre acestea numarandu-se infuzoare, filtre, site, cesti si aparatele de cafea. Totodata, experienta clientilor este intregita de o oferta atractiva de delicii dulci asociate consumului de cafea si ceai – biscuiti, fursecuri, ciocolata, praline, etc.
 
 

Citeste mai departe: