Lectură de un minut

28 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Auchan organizeaza a opta editie Targul de Ceai si Cafea

Abonează-te pe  

Peste 300 de sortimente de ceai si cafea, locale si internationale, sunt prezente la raft in toate hipermarketurile Auchan, anunta retailerul printr-un comunicat.

 

In perioada 22 ianuarie – 4 februarie 2020, Auchan organizeaza in toate cele 33 de hipermarketuri din tara cea de-a opta editie a Targului de Cafea si Ceai.

Clientii vor putea regasi la raft si in zonele special amenajate peste 300 de sortimente de cafea, cappuccino, ceai, precum si o gama variata de accesorii pentru prepararea si servirea acestor bauturi. Mai mult, intreaga oferta este disponibila si in magazinul online.

Oferta de cafea din acest an cuprinde aproape 200 de articole acoperind
  • toate tipurile de cafea – macinata, boabe, capsule si instant. Gama specializata cuprinde atat articole de origine (Columbia, Brazilia, Etiopia, Kenia,etc.), cat si blended, atent selectionate din cele mai importante soiuri: arabica si robusta. Indiferent de preferinte, atat pasionatii, cat si amatorii vor putea regasi la Auchan si cafea decofeinizata, espresso, dar si produse aromatizate.
  • gama de ceai, aceasta cuprinde atat articolele traditionale, precum ceaiurile de fructe, de plante, negru, verde si alb, cat si o serie de produse speciale precum ceaiuri functionale (digestive, de detoxifiere, relaxare, etc.), ceaiuri eco si capsule de ceai concepute pentru a fi utilizate in espressoare.
Ca in fiecare an, evenimentul se adreseaza tuturor iubitorilor de cafea si ceai, reunind atat produsele vedeta ce nu trebuie sa lipseasca din casa, precum si o serie de articole trend-setters, respectiv noile aparitii pe piata, toate la preturi speciale pentru aceasta ocazie.
30% din sortiment este reprezentat de noutati.
Pentru o experienta completa in cadrul targului, clientii sunt asteptati si cu o gama complexa de accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului si a cafelei, printre acestea numarandu-se infuzoare, filtre, site, cesti si aparatele de cafea. Totodata, experienta clientilor este intregita de o oferta atractiva de delicii dulci asociate consumului de cafea si ceai – biscuiti, fursecuri, ciocolata, praline, etc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan organizeaza a opta editie Targul de Ceai si Cafea