Lectură de 3 minute

02 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Auchan livrează prin Takeaway peste 40 de feluri de mâncare gătită

Andra Imbrea

Auchan își extinde serviciile de livrare la domiciliu printr-un parteneriat cu platforma Takeaway.com. Astfel, peste 40 de feluri de mâncare, gătite în bucătăriile Auchan din 16 hipermarketuri din țară, pot fi comandate online prin platforma Takeaway, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Potrivit celor două companii, serviciul este disponibil în 11 orașe în care retailerul este prezent: București, Constanța, Brașov, Craiova, Galați, Cluj, Timișoara, Târgu Mureș, Oradea, Iași și Sibiu. Gama de preparate disponibilă pentru livrare la domiciliu cuprinde zeci de feluri de mâncare din bucătăria românească tradițională: meniuri diferite în fiecare zi, de luni până duminică, la doar 15.99 lei, ciorbe, friptură, garnituri, salate și sendvișuri, precum și deserturi: prăjitură cu cremă de brânză și lămâie, prăjitură cu mousse de ciocolată ș.a.

Preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete, în laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de către bucătari specializați, respectând întocmai rețetele create de chefii Auchan și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

Vezi și: VIDEO retailDetail: De ce tot mai multe lanțuri de retail își deschid restaurante

„Colaborarea noastră cu Takeaway.com a demarat în urmă cu câteva luni, sub forma unui proiect pilot, din dorința de a oferi consumatorilor o variantă simplă și rapidă de a se bucura și acasă de preparatele din cadrul restaurantelor La Masă din hipermarketurile Auchan. Rezultatele în acest interval au fost îmbucurătoare, motiv pentru care ne propunem să dezvoltăm acest parteneriat și în alte județe în care suntem prezenți”, a declarat Laurențiu Furtună, Director e-commerce și digital Auchan Retail România.  

Citeste si:
Auchan deschide al treilea magazin cu haine second-hand in hipermarketul din Timisoara

Potrivit Auchan, prin Takeaway.com comanda medie se ridică la aproximativ 40 lei, valoarea unei mese complete pentru două persoane. În urma etapei pilot, cele mai multe comenzi sunt înregistrate în magazinele Auchan din mall-uri, respectiv în Iași, Craiova Electroputere și Cluj Iulius. În ceea ce privește preferințele utilizatorilor, în topul celor mai comandate preparate se regăsesc meniul zilei, cașcavalul pane, șnițelul de pui pane și pieptul de pui la grătar. 

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 47 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 38 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern.

Just Eat Takeaway.com este un lider mondial pe piața de livrare de alimente online în afara Chinei. Cu sediul în Amsterdam, compania se concentrează pe conectarea consumatorilor și a restaurantelor prin intermediul platformelor sale. Cu peste 205.000 de restaurante conectate, Just Eat Takeaway.com oferă consumatorilor o mare varietate de produse alimentare. Just Eat Takeaway.com colaborează în principal cu restaurante care livrează. În plus, Just Eat Takeaway.com oferă serviciile sale proprii de livrare pentru restaurantele care nu livrează singure.

Citeste si:
foodpanda: Românii au donat valoarea a peste 125.000 de porții de mâncare, la 5 luni de la integrarea ShareTheMeal în platformă
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan livrează prin Takeaway peste 40 de feluri de mâncare gătită