Lectură de un minut

27 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Auchan începe expansiunea magazinelor inteligente Auchan Go. În ce țară a fost deschisă prima unitate 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Auchan exportă magazinul său inteligent Auchan Go. Retailerul a lansat în Polonia acest format care, până acum, era operațional doar în Franța. Concret, noul magazin fără casierie este situat în Varșovia, capitala țării, pe strada Kasprzaka nr. 29, în galeria comercială și de servicii a Turnului Bliska Wola. 

Sursa foto: Shutter

Acest punct de vânzare inovator, care este deschis 24 de ore pe zi, oferă o suprafață de vânzare de 38 de metri pătrați, cu o ofertă de peste 500 de produse, potrivit presei locale, potrivit inforetail.es.

Gama include mâncăruri gata preparate, sandvișuri și iaurturi. În plus, Auchan Go include și produse alimentare de bază, precum produse din carne, fructe și legume.

La fel ca și magazinul francez, magazinul polonez de sine stătător funcționează foarte simplu: clientul intră în punctul de vânzare folosind un card de plată și un număr de telefon mobil, selectează produsele și pleacă. Plata se face automat și se încarcă pe card după ce părăsește magazinul.

Evoluția formatului de magazin de tip stand-alone

Auchan a deschis primul magazin Auchan Go din Franța în septembrie 2021, în campusul școlii de afaceri Edhec din orașul Croix, situat în nordul Franței.

Anterior, grupul francez a experimentat deja formatele de supermarketuri stand-alone în China, cu sigla Auchan Minute, pe care a testat-o ulterior și în Franța.

Recent - în luna mai a acestui an - proprietarul Alcampo a lansat un nou model sub sigla Auchan Go Le Lab, situat la sediul său din Villeneuve d'Ascq (Franța), care servește drept centru de cercetare și inovare.

Citeste si:
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan începe expansiunea magazinelor inteligente Auchan Go. În ce țară a fost deschisă prima unitate