Lectură de 2 minute

19 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Auchan inaugurează cel de-al șaptelea supermarket în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Auchan a inaugurat cel de-al șaptelea supermarket din rețea. Amplasat la parterul clădirii de birouri U•Center 2 (Calea Șerban Vodă 206-218), în cartierul Tineretului, noul magazin face parte din conceptul de supermarket de mare suprafață dezvoltat de Auchan în ultimii ani.

Sursa foto: Shutterstock

Cu o suprafață de vânzare de 1.600 mp, Auchan U Center pune la dispoziția clienților o ofertă variată formată din peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare, un accent deosebit fiind acordat raionului de băcănie și zonei de alimentație sănătoasă. Magazinul este deschis zilnic în intervalul 8:00-22:00.

Noul supermarket propune o gamă completă de produse, alimente proaspete, preparate culinare ready to eat, produse esențiale și alimente de bază, o gamă de articole pentru diete speciale, la mii de produse nealimentare pentru nevoile de uz cotidian.

Totodată, Auchan U Center cuprinde și Brutăria Mea, unde se pregătesc zilnic pâine proaspătă (doar din făină românească, apă și maia), cozonaci și diverse prăjituri și specialități apreciate, dar și Bucătăria Mea, unde se pregătesc zilnic preparate cu specific tradițional și internațional, alături de numeroase deserturi de casă. Toate acestea pot fi servite în zona de luat masa ori pot fi luate la pachet.

Nu în ultimul rând, iubitorii de animale vor găsi la Pet Zone o gamă variată de hrană și accesorii pentru prietenii necuvântători.


Tombolă cu premii de 35.000 lei

Membrii MyCLUB Auchan care utilizează cardul de fidelitate în Auchan U Center Tineretului în perioada 19-30 octombrie, au parte și de o surpriză, având șansa de a câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 5.000 lei sau unul dintre cele 100 de premii în valoare de 100 lei oferite ca bani pe cardul de fidelitate.

Auchan U Center Tineretului în cifre:

Citeste si:
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
  • 1.600 mp suprafață de vânzare
  • Peste 11.000 de produse
  • Peste 50 de angajați
  • 50 de locuri de parcare
  • 9 case (rapide și self checkout)

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 392 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 380 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan inaugurează cel de-al șaptelea supermarket în București