Lectură de 2 minute

30 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Auchan & Fundatia Polisano – premiu pentru responsabilitate sociala

Abonează-te pe  

CCIFER a acordat Auchan & Polisano premiul pentru cel mai bun proiect de responsabilitate sociala al comunitatii de business franco-romane, pentru proiectul „Caravana Inimi sanatoase”.

 

Premiul a fost oferit in data de 20 septembrie 2019, in cadrul Galei CCIFER, eveniment de traditie al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceze in Romania, ajuns la a 13-a editie. Cu acest prilej, CCIFER celebreaza anual reusitele membrilor si partenerilor.

Evenimentul a avut loc in prezenta Excelentei Sale Michele Ramis, Ambasadoarea Frantei in Romania, precum si a altor personalitati implicate activ in proiecte de dezvoltare durabila a Romaniei, in context european. In cadrul celor trei categorii ale Premiilor CCIFER s-au inscris in total 39 de proiecte, respectiv 16 la categoria responsabilitate sociala, 8 la categoria antreprenoriat si 15 la categoria inovatie tehnologica.

„Caravana inimi sanatoase” – proiectul castigator al sectiunii responsabilitate sociala a fost derulat in perioada octombrie 2018 - mai 2019 de fundatia Polisano din Sibiu, in baza unei finantari din partea fundatiei franceze Auchan pentru tineri. In cadrul acestei caravane, peste 1.700 de copii din satele de pe Valea Hartibaciului, judetul Sibiu, au fost consultati la inima, iar cei detectati cu probleme se afla sub supraveghere medicala si beneficiaza de tratament. Sprijinului financiar oferit de Fundatia Auchan pentru tineri, i s-a adaugat implicarea, in calitate de voluntari, a colegilor nostri din magazinul Auchan de la Cluj.
Suntem onorati ca am putut sustine, deja de trei ani, proiecte ale Fundatiei Polisano, prin Fundatia Auchan pentru tineri. Dedicate unor actiuni de control medical asigurat copiilor din comunitati marginalizate, aceste proiecte de responsabilitate sociala sunt cu adevarat impactante. Premiul Responsabilitatii Sociale 2019, acordat de CCIFER, ne onoreaza si atesta o data in plus, atat calitatea proiectelor si implicarea umana a partenerilor de la Fundatia Polisano, cat si rolul asumat de Auchan Retail Romania drept o companie cu adevarat responsabila”, a precizat Tiberiu Danetiu, Director Marketing, Auchan Retail Romania.
Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan, o retea de 24 magazine de proximitate MyAuchan si platforma online

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan & Fundatia Polisano – premiu pentru responsabilitate sociala