Lectură de un minut

03 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Auchan donează 30% din încasările obținute din vânzarea pâinii cu maia pentru dotarea secțiilor de oncologie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului, Auchan desfășoară în perioada 4 – 6 februarie o campanie de strângere de fonduri, sub sloganul „Pâine pentru viață!”. Astfel, 30% din încasările obținute în urma vânzării tuturor sortimentelor de pâine cu maia vor fi donate către Asociația Aripi Spre Viață, cu scopul de a achiziționa aparatură medicală oncologică pentru Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M.S. Curie.

Beneficiarii acestui proiect sunt copiii și tinerii din secțiile de oncologie ale spitatelor Marie Curie și Fundeni, iar donația va fi folosită la dotarea instituțiilor cu aparatură medicală de specialitate, precum monitoare funcții vitale, aparate de încălzire a produselor sanguine, infuzomate, injectomate și dispozitive portabile de iluminat vene.

Campania va avea loc în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan România, iar clienții vor putea alege din peste 18 sortimente de pâine cu maia, cum ar fi baghete, chifle, ciabatta, pave, specialități cu făină neagră, cu ceapă, cu semințe, măsline sau cu brânzeturi.

Auchan România are în portofoliu peste 170 de magazine, cuprinzând atât formatul de hipermarket, supermarket, magazine de ultraproximitate, cât și magazinul online auchan.ro.

Asociația Aripi Spre Viață se implică de 12 ani în schimbarea condițiilor de tratament a copiilor și tinerilor afectați de cancer. Sprijinirea actului medical prin dotarea cu aparatură medicală performantă, cât și a copiilor bolnavi de cancer și a familiilor acestora fiind principalul obiectiv al asociației.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan donează 30% din încasările obținute din vânzarea pâinii cu maia pentru dotarea secțiilor de oncologie