Lectură de un minut

15 Feb 2018 - Știri și Noutăți

Auchan anunta startul unui proiect de responsabilizare sociala - lansarea documentarului Romania neimblanzita

Abonează-te pe  

Auchan continua demersurile pentru protejarea mediului, astfel ca odata cu marcarea a 100 de ani de la Marea Unire a Romaniei va desfasura mai multe actiuni pe parcursul anului pentru protejarea mediului.

Filmul de lung metraj ROMANIA NEIMBLANZITA va sta la baza unui nou proiect prin care se urmareste dezvalurea frumusetii salbatice a Romaniei.

Ionut Ardeleanu, Director General, Auchan Retail a declarat: “Natura frumoasa din tara noastra este un motiv de mandrie si bucurie pentru toti romanii si implicit pentru cei 10.000 de angajati ai Auchan. Pornind de la acest adevar, impreuna, am decis sa le oferim romanilor un dar. Aceasta a fost motivatia simpla de la care am demarat realizarea proiectului. Natura in mijlocul careia traim, dar pe care rareori o contemplam, este fragila. Sta insa in puterea noastra sa o conservam. “UNELE LUCRURI TREBUIE PASTRATE ASA CUM SUNT” – este mesajul pe care dorim sa-l transmitem. Este o invitatie la cunoastere, responsabilitate, si pretuire. Este, in acelasi timp, o poveste despre Romania, acea Romanie ascunsa, pe care, in 2018, va propunem sa “o privim in ochi”.

Filmul este sustinut de Auchan Retail Romania si de ONG-ul de mediu The European Nature Trust si realizat de casa de productie britanica Off the Fence. Debutul este programat pentru 18 martie, la Washington, in cadrul unui festival de film ecologic. Pe 12 aprilie va ajunge si la Londra, unde va fi proiectat la gala BAFTA.

In Romania va ajuge din 13 aprilie, distribuit de Transilvania Film.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan anunta startul unui proiect de responsabilizare sociala - lansarea documentarului Romania neimblanzita