Lectură de 2 minute

17 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Au fost desemnati castigatorii Outfit Design Competition by Leroy Merlin

Abonează-te pe  

In competitia Outfit Design Competition creativii au inscris 95 de propuneri pentru noua uniforma a consultantilor de vanzari. Fiecare dintre ei a incercat propria abordare a briefului care a fost construit tinand cont de estetica si functionalitate (adaugiri de buzunare, piese detasabile, piese extra, broderii, cusaturi, pictura manuala si altele).

Aceste nevoi au pornit de la faptul ca designul demodat si culorile monotone ale uniformelor actuale nu mai sunt pe placul consultantilor de vanzari. In plus, munca echipelor de vanzari implica efort indoor si outdoor si utilizarea permanenta a unui set de instrumente.Toate propunerile a trecut ptin filtrul publicului responsabil de o proportie de 30% din nota finala a fiecarei inscrieri; iar in perioada 3-9 decembrie, juriul profesionist a notat inscrierile, evaluarea lui avand o pondere de 70%.

Dupa notele acordate de reprezentantii HR & Marketing Leroy Merlin - Mihaela Voinea, Responsabil Resurse Umane Regional, Regiunea Est; Irina Doiciu, Manager Employer Branding & Comunicare; Alina Tihohod, Brand Manager; Alexandra Balau, Responsabil Resurse Umane Magazin Suceava; Maria Suciu, Responsabil Resurse Umane Magazin Targu Mures; Denisa Bangau, Responsabil Resurse Umane Magazin Bacau; Andra Pascu, Responsabil Resurse Umane Colosseum; Ana Curelea, Responsabil Resurse Umane Ploiesti - a venit randul boardului companiei de a se pronunta - Frederic Lamy, CEO; Luca Bianchi, HR Director; Fabrice Gatien, Director Regional, Regiunea Est. Juriul a fost completat de cativa special guests: Mirela Bucovicean (Molecule-F); Rares Mateescu (Cufir) si Miruna Spataru (IQads).
In urma caluculelor, s-au desemnat cele mai promitatoare 3 designuri, noua uniforma a conusltantilor de vanzari Leroy Merlin urmand sa fie dezvoltata si ajustata in consecinta. Propunerile castigatoare sunt:
  • Premiul I (1.200 euro) – Run, Forest, Run de Valentina Ratiu
  • Premiul al II-lea (800 euro) – Fir cu fir de Andrei Popa
  • Premiul al III-lea (500 euro) – Search for the smile de Dajbog Nicoleta
LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit. Acesta detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In Romania Leroy Merlin functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Au fost desemnati castigatorii Outfit Design Competition by Leroy Merlin