Lectură de 2 minute

14 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Atelierul de fashion Couture de Marie și-a triplat vânzările online în perioada stării de urgență

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Atelierul de fashion Couture de Marie a avut o creștere a vânzărilor în online cu 360% pe perioada stării de urgență, între lunile martie - mai, vârful vânzărilor înregistrându-se la începutul lunii mai, chiar înainte de introducerea măsurilor de relaxare de către autorități. Creșterea vânzărilor a venit tocmai din magazinul online CoutureDeMarie.ro.

Pe perioada stării de urgență cauzate de pandemie s-a putut observa o schimbare de comportament în rândul clienților, aceștia făcând preponderent plățile online cu cardul bancar, în timp ce numărul de produse adăugate în coșul de cumpărături a fost sensibil mai mare față de o perioadă obișnuită.

’’Acum, creșterea vânzărilor în online se datorează și faptului că în ultimul an de zile am investit mult în promovarea și comunicarea în online. Astfel, creșterea vânzărilor este o consecință normală a acestui lucru, însă am putut observa o accelerare a vânzărilor în ultimele luni’’, a declarat fondatorul și designerul Couture de Marie, Claudia Ioniță.

În ceea ce privește planurile și strategia de dezvoltare pentru perioada următoare, acestea sunt destul de incerte, dată fiind situația actuală cauzată de pandemie.

’’Este greu să previzionezi și mai ales să pui în aplicare strategiile făcute în această perioadă. Lucrurile sunt în continuă mișcare, trebuie să ne adaptăm și să ne reorientăm foarte rapid. Mizăm în continuare pe creșterea vânzărilor în mediul online. Încercăm să venim cu oferte cât mai atrăgătoare către clientele noastre și să avem o comunicare cât mai directă față de acestea’’, a declarat Claudia Ioniță, fondatorul și designerul atelierului.

Conceptul Couture de Marie a luat naștere din dorința de a oferi doamnelor o alegere adecvată nevoii acestora privind garderoba business, dar nu numai. Brandul a fost fondat de designerul Claudia Ioniță.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Atelierul de fashion Couture de Marie și-a triplat vânzările online în perioada stării de urgență