Lectură de un minut

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Asociația Administratorilor de Piețe din România va lansa o platformă online pentru închirierea tarabelor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Piețele agroalimentare din România vor veni și mai aproape de producătorii locali și de cumpărători, prin proiecte de modernizare și digitalizare. Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR) va lansa, în următoarele luni, o platformă online, unde vor fi publicate, periodic, toate informațiile necesare pentru închirierea/rezervarea spațiului de vânzare din toate entitățile membre. Ȋn același timp, proiectul ,,Plata cu cardul la piață” va fi extins, iar cumpărătorii vor putea verifica atestatele producătorilor, prin scanarea codurilor QR de pe standuri. 

Sursa foto: Piețe Agroalimentare România/ Facebook

Ȋn ultimul deceniu, piețele agroalimentare, produsele și producătorii locali au fost readuse ȋn atenția locuitorilor orașelor, au beneficiat de soluții legislative utile și de programe special gândite pentru sprijinirea producătorilor români.

Obiectivul principal al AAPR rămâne acela de a facilita accesul societății la produse autohtone, proaspete, ȋn condiții avantajoase atât pentru cumpărători, cât și pentru producători.

Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR) marchează 10 ani de la ȋnființare prin prezentarea bilanțului activității.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Asociația Administratorilor de Piețe din România va lansa o platformă online pentru închirierea tarabelor