Lectură de un minut

14 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Aqua Carpatica lansează apă minerală la doză

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Aqua Carpatica lansează Aqua Carbo, noua doză de apă minerală naturală îmbuteliată de 330 ml. Conținutul de dioxid de carbon elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent. Apa este pură în mod natural, fără nitrați detectabili și are un ambalaj 100% reciclabil.

Conținutul de dioxid de carbon elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent. Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenție a dioxidului de carbon după deschiderea dozei, ceea ce o recomandă pentru prepararea băuturilor răcoritoare și alcoolice.Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenție a dioxidului de carbon după deschiderea dozei, astfel încît poate fi folosită epntru prepararea băuturilor răcoritoare și alcoolice. Dozele sunt folosite în România pentru sucuri, apă tonică sau bere.

În ceea ce privește apa minerală din România, local, există mai multe formate la pet sau la sticlă de sticlă, la dimensiuni începând cu 0,5 l până la 5 L, dar și cu variante intermediare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aqua Carpatica lansează apă minerală la doză