Lectură de un minut

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Apivita intră în portofoliul ND Medhealth

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Martie 2023 reprezintă un nou început pentru Apivita în România. De anul acesta, Grupul PUIG, producătorul brandului Apivita, a acordat distribuția exclusivă a mărcii în România, companiei ND Medhealth.  

Sursa foto: Apivita

Printre cele mai apreciate produse APIVITA se numără gama EXPRESS BEAUTY - măști cu ingrediente naturale, adaptate fiecărui tip de ten.

Colecția EXPRESS BEAUTY vine ca formă de prezentare în monodoze, astfel încât să creeze variație și să te poți bucura în fiecare săptămână de altă rutină de frumusețe.

APIVITA se aprovizionează cu ingrediente locale. Cultivarea și recoltarea materiilor prime se face din plantații regenerabile, întotdeauna trasabile, si se realizează folosind tehnici etice, cu o amprentă redusă de carbon. Produsele nu sunt testate pe animale și toate ambalajele sunt reciclabile și/sau reciclate.

Înființată în Atena în 1979 de un tânăr cuplu de farmaciști, APIVITA („Viața albinei”) este o organizație responsabilă care oferă soluții de îngrijire naturale și eficiente pentru ten, păr și corp, derivate din ingrediente apicole super-potente și plante din flora grecească.

ND MEDHEALTH este o companie farmaceutică cu o gamă completă de servicii menite să faciliteze accesul brandurilor de sănătate și frumusețe pe piața românească construită acum 13 ani de către CEO & Fondator Nikolaos Kotzias. Portofoliul ND MEDHEALTH este format din branduri și produse inovatoare, susținute de studii și certificări internaționale, destinate sănătății, frumuseții și unui stil de viață echilibrat: Uriage, Apivita, Isdin, Eva Intima, Imunicor, Dr Biom, Puressentiel, Aspecton, Hedelix, Chlorhexil, Luxurious Dental Care, Novo C Vitamina C Lipozomală și D3Fix). ND MEHEALTH are o distribuție națională în peste 1.500 de farmacii, o echipă formată din 47 de angajați și o cifră de afaceri înregistrată în 2022 de 7,1 milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Apivita intră în portofoliul ND Medhealth