Lectură de 2 minute

07 Jul 2021 - Știri și Noutăți

foodpanda: Apa, berea, preparatele fast-food, pizza și snacks-urile se află printre cele mai comandate produse în timpul meciurilor de fotbal

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cele mai comandate preparate culinare în platforma foodpanda.ro în intervalul de timp aferent meciurilor au fost cele din categoria fast-food și pizza, urmate de preparate din bucătăria europeană, internațională, dar și românească. Cea mai mare comandă de mâncare a fost plasată la un restaurant din București, în valoare de 830 lei și a inclus burgeri, paste și alte tipuri de preparate, potrivit unui comunicat de presă.

Peste 40% din totalul comenzilor înregistrate în ultimele săptămâni au fost plasate în intervalele orare ale transmisiunilor meciurilor de fotbal care se desfășoară în această perioadă.

În ceea ce privește produsele din oferta retailerilor parteneri foodpanda, cele mai comandate produse în perioada de timp menționată s-au aflat: apa, diverse sortimente de bere, produse de tutungerie, dar și gustări complementare servirii berii.

Din datele companiei, în topul orașelor care au generat cele mai multe comenzi în timpul orelor de difuzare a meciurilor au fost: București, Cluj-Napoca, urmate de Galați, Târgu Mureș și Oradea. De asemenea, cel mai aglomerat interval de livrare a comenzilor a fost cel cuprins între orele 19:00 – 20:00.

foodpanda.ro este una dintre cele mai mari platforme online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 8000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeș, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu, Tulcea, Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe.

Începând de anul trecut, foodpanda și-a extins serviciile în zona comerțului rapid și acoperă o gamă diversificată în afara livrării de mâncare, integrând în secțiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar și non-alimentar.

Foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global.

Citeste si:
O nouă bere de la Bergenbier: ce brand a lansat producătorul
O nouă bere de la Bergenbier: ce brand a lansat producătorul
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  foodpanda: Apa, berea, preparatele fast-food, pizza și snacks-urile se află printre cele mai comandate produse în timpul meciurilor de fotbal