Lectură de un minut

22 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Anul acesta kika se pregateste de deschiderea unui nou magazin

Abonează-te pe  

Unul dintre mai cunoscuti si mari retaileri de mobila si decoratiuni, kika, anunta ca pana la finalul anului va deschide al doilea magazin, tot in Bucuresti. Acesta va fi inaugurat in sectorul 3 al Capitalei, pe bulevardul Theodor Pallady.

Tranzactia de achizitionare a fostului magazin Obi de catre Kika s-a finalizat la inceputul lunii septembrie, urmand ca deschiderea oficiala a noii locatii sa fie programata pentru luna decembrie 2017.

Kika continua astfel expansiunea in Romania, investind peste 14 milioane euro in amenajarea celui de-al doilea magazin. Acesta va avea o suprafata de 12.000 de metri patrati, incluzand atat depozitul cat si o parcare generoasa. Se vor asigura 80 de noi locuri de munca in Romania. Noua unitate va oferi clientilor sai un sortiment variat de accesorii pentru locuinta: canapele, mobilier pentru living, mobilier media, fotolii cu functii si altele.

In luna februarie a acestui an a fost lansat si magazinul online www.kika.ro, astfel ca persoanele interesate pot accesa platforma pentru a vedea oferta companiei. Cresterea vizibila a cifrei de afaceri demonstreaza ca exista cerere din partea clientilor, precum si faptul ca magazinul online a fost foarte bine primit.

Pentru dezvoltarea brandului, sunt programate noi deschideri in alte orase din tara, in perioada urmatoare.

Dr. Gunnar George, CEO kika-Leiner Group a declarat: „Suntem bucurosi ca ne aflam deja in linie dreapta cu pregatirile pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din Romania. Cererea clientilor pe piata din Romania s-a dezvoltat foarte bine in 2017, am putut creste continuu rezultatele din ultimii ani. Datorita acestei evolutii pozitive ne-am decis sa continuam planul de expansiune cu un magazin nou, modern, in sectorul 3 al capitalei. De asemenea, si alte proiecte sunt in curs de derulare. Dorim sa le oferim clientilor nostri un sortiment cat mai variat, potrivit oricaror cerinte si preferinte. Lansarea magazinului online a reprezentat un pas important atat pentru depasirea granitelor regionale, cat si pentru accesarea de catre publicul cu afinitate pentru cumparaturile online a celor mai noi trenduri in domeniu.”

Citeste si:
Perioadă aglomerată pentru curieri: aplicația Cargus Mobile a depășit un milion de descărcări de la lansare
Perioadă aglomerată pentru curieri: aplicația Cargus Mobile a depășit un milion de descărcări de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Anul acesta kika se pregateste de deschiderea unui nou magazin