Lectură de un minut

17 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Antreprenorii de la Cereal Crunch și 5 to go deschid Fika18, prima croissanterie din România

Andra Imbrea

Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch au investit într-un conceput de croissanterie și au deschis pe Calea Victoriei 101 prima locație Fika18, în parteneriat cu 5 to go. 

Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu au pariat în 2020 pe conceptul lansat de Armand Sima și Cătălina Opriș, devenind co-acționari, iar brandul Fika18 a intrat pe linie dreaptă de extindere: a fost deschis primul magazin concept pe Calea Victoriei, o zonă centrală premium.

În luna martie este programată deschiderea unei noi locații în București, pe strada Lipscani nr. 3, iar apoi va urma a treia locație Fika18, deschisă în sistem de franciză. Armand Sima, fondatorul conceptului de croissanterie Fika18,  a rămas acționar și este în continuare expertul direct implicat în producția croissantelor gourmet.

Ce comercializează Fika18

Toate produsele Fika18 sunt fabricate în laboratorul propriu din ingrediente proaspete, de calitate superioară, iar termenul lor de valabilitate este de 24 de ore. Oferta cofetăriei premium curpinde de la croissante clasice, cu unt, până la cele dulci, cu creme de ciocolată, tiramisu, cheesecake, zmeură, mango și fructul pasiunii, lime și busuioc sau fistic. 

Mai mult, din 20 februarie oferta se lărgește cu un nou sortiment: croissant cu caramel sărat, iar în viitorul apropiat va fi lansat și unul cu amestec de cremă de alune. Cele mai apreciate arome, în topul preferințelor sunt: fistic, cheese cake, migdale și zmeură, mango și fructul pasiunii, ciocolată albă și neagră, cele 5 sortimente însumând 75% din cota de vânzări a magazinului de la deschidere recentă. 

Citeste si:
Marc O’Polo a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Produsele Fika18 vor fi livrate și către o listă selectivă de locații HoReCa.Produsele vor fi disponibile în curând și pe platformele de delivery, prin aplicațiile Glovo, Bolt, Foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Antreprenorii de la Cereal Crunch și 5 to go deschid Fika18, prima croissanterie din România